Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie wiedziałam. Pamiętasz swój ostatni sen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie Masz przy sobie herbatkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak. Zazwyczaj ją mam, piję spore ilości herbat. Brałeś kiedyś udział w wypadku samochodowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie. Otarłaś się kiedyś o śmierć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Wydaje mi się, że tak dosłownie, to raczej nie. Byłaś kiedyś krwiodawcą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak Miałaś kiedyś halucynacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Byłam niewyspana na tyle, żeby nie rozumieć pewnych rzeczy wokół siebie. Ale takich prawdziwych, na tle chorobowym, to nie. Czy twoje priorytety życiowe zmieniły się na przestrzeni lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Owszem Czy uważasz się za dobrą osobę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 TAK. Zrobiłeś kiedyś coś nielegalnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Ściągałam muzykę z internetu. Taka ze mnie kryminalistka. Czy twoje życie ma sens? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Mam nadzieję, że tak Jeśli nie to przynajmniej innym będzie weselej Jesteś osobą towarzyską? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak. Czujesz, że masz w sobie coś z kobiety? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak. Ale musi to być towarzystwo osób, przy których czuję się komfortowo. Czy masz jakieś motto, którym się kierujesz w życiu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak. Spoiler Rób to, co Cię umacnia, unikaj tego, co Cię osłabia! Czy zauważyłeś/ zauważyłaś, że się robi lekki chaos, kiedy piszemy wszyscy na raz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Niestety tak. Już było kilka sytuacji, że w jednym momencie pojawiły się dwie odpowiedzi na jedno pytanie.. Czy uważasz, że powinniśmy wyznaczyć jakieś kolejki w kwestii odpowiadania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie... raczej po zamieszczeniu odpowiedzi wcisnąć F5 i zobaczyć jak to wygląda. Uważasz, że ludzkość czeka zagłada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak, sami się wykończymy. Wierzysz w przeznaczenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie, nasze wybory i decyzje mamy wpływ. Uznajesz determinizm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak. Czy gdybyś miał możliwość poznać datę i przyczynę swojej śmierci, skorzystałbyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Niestety tak. Jestem zbyt ciekawska. Masz blizny jakieś na ciele? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak... jedną ale na szczęście nie jest widoczna Masz czasem wrażenie, że ktoś stoi obok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie wydaje mi się. Czy inteligencja i mądrość oznaczają to samo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie. Istnieją ludzie o niskim IQ, ale doświadczeni życiowo i przez to mądrzy. Potrafisz się uspokoić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Zależy. Czasem miewam silne ataki paniki i bywa to trudne. Czy potrafiłbyś się poświęcić dla kogoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak jeśli tego wymaga sytuacja i ten ktoś jest tego wart. Oddałabyś za kogoś życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się