Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak, i to bardzo. Czy mocno bierzesz sobie do serca to, co mówią inni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 (edytowany) Tak i to naprawdę mocno. Łatwo cię rozśmieszyć? Edytowano Styczeń 25, 2019 przez Kucykowa MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak... Łatwo Cię zranić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Bardzo łatwo, choć tego nie okazuję. Czy "oceniasz książkę po okładce"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie... nigdy Uważasz, że ludzie mają więcej do zaoferowania niż widać na pierwszy rzut oka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Zdecydowanie. Każdy ma swoją własną historię, której nie opowiada i która nie jest widoczna na pierwszy rzut oka. Należy o tym pamiętać. Wierzysz w to, że ludzie się zmieniają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak ale to rzadko się zdarza. Lubisz szyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 (edytowany) Nie bardzo. Chciałabyś zmienić świat? Edytowano Styczeń 25, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 O tak. Chciała byś żeby wszyscy byli sobie równi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Wspaniała koncepcja, jednak w naszym świecie niemożliwa do zrealizowania. Czy tworzysz alternatywne wersje wydarzeń w swojej głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak i to dość często. Masz czasem rano wrażenie że spałaś tylko godzinę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 (edytowany) Nie mam takiego wrażenia, bo zdaję sobie sprawę, że faktycznie sypiam niewiele więcej. Dzisiaj jestem zwłokami po niespełna 3 godzinach snu. Czy zdarza Ci się prowadzić dyskusje samej ze sobą? Edytowano Styczeń 25, 2019 przez Cerssie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie, ale za to często myślę na głos Sprawdzasz lodówkę co 5 min ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie. Pszyśnił ci się kiedyś bardzo dziwny i niezrozumiały sen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 (edytowany) Tak, obawiam się, że to przez Cthulhu Dałbyś dostęp do swoich snów Książnice Lunie ? Edytowano Styczeń 25, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Większość moich snów taka jest. Kiedy miałam 7 lat, przyśniło mi się, że ktoś mnie zastrzelił. Ten ból wydawał się bardzo dziwny, a zarazem niesamowicie realny, że w sumie do tej pory zastanawiam się, czy to właśnie czują osoby po postrzale. Czy jesteś osobą, dla której ważna jest rodzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 (edytowany) Tak Lubisz Kremówki ? Spoiler @Cerssie Tak wiem, mi też się tak zdarzało i tak wiem to denerwujące. Edytowano Styczeń 25, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak. Czy jesteś fanem sportów ekstremalnych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie Boisz się psów ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie. Zostałeś kiedyś bardzo upokorzony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 (edytowany) Niestety tak. Czy masz ulubioną piosenkę? Edytowano Styczeń 25, 2019 przez Cerssie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak i to kilka. Lubisz DJ Pon-3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Jest mi raczej obojętna. Czy jest jakaś postać wśród Mane 6, za ktorą nie przepadasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie niema takiej postaci. Podabał ci się 8 sezon mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Jeszcze nie obejrzałam go w całości, więc niesprawiedliwe byłoby oceniać go już teraz. Czy lubisz Spike'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się