Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 A gdzie tam! Ja planuję dzień dzisiejszy, w skrajnych przypadkach jutrzejszy Spoiler Carpe Diem! Latałeś kiedyś samolotem? (tj. jako pasażer ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie... i nie wiem czy chcę Mam lekki lęk wysokości Skakałeś kiedyś na bungee? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie, ale chciałbym spróbować, jednak koszty, szkolenie i ogólne przygotowanie psychiczne póki co mnie przerastają Tęskniłbyś, gdybym zrobił sobie przerwę od forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Pewnie tak i nie chcę sprawdzać Masz jakiś ulubiony film, który oglądasz co jakiś czas i nigdy się nie nudzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak, nawet kilka Spoiler np. Forrest Gump, Skazani na Shawshank itp... Czy dość mocno się dzisiaj zmęczyłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Brak zajęcia potrafi zmęczyć bardziej niż najcięższa praca... Planujesz coś specjalnego na weekend? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 ... Nie, nie lubię planów, jak już pisałem wielokrotnie wcześniej Robisz coś ciekawego po weekendzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Pracuje to takie pasjonujące Lubisz zapach świeżo skoszonej trawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 O tak! Odurzam się nim! Lubisz zapach lakieru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak Ma coś w sobie takiego... hipnotyzującego Uważasz, że świeczki zapachowe naprawdę działają odprężająco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak, średnio Nie za często wchodzisz na forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie... Pasowałby częściej i by się jeszcze więcej tutaj działo Uważasz, że za dużo spamujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie. Słuchasz rapów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 (edytowany) Boże uchowaj, Nie lubię tego ani trochę. W skrócie nie, nie słucham. Uważasz, się za wzór do naśladowania ? Edytowano Styczeń 25, 2019 przez Danio Doża Venucci 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Padło już to pytanie... Nie. Raczej nie powinno się mnie naśladować Lubisz sterować ludźmi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 (edytowany) Nie. Zastanawiasz się czasem poco jesteś bronym? Edytowano Styczeń 26, 2019 przez Kucykowa MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 (edytowany) Tak, moim powodem było by to, że mam niepisany dług do fanfomu MLP Umiesz sterować ludźmi ? Spoiler Edytowano Styczeń 26, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Może.. Długo zamierzasz być w fandomie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak jak najdłużej Lubisz rozkazywać innym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Może troszkę Wolę jednak się z ludźmi dogadywać. Łatwo się zakochujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Nie jeszcze się w nikim nie zakochałam. Chciałbyś spotkać kosmitów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak.. Ciekawe, jacy by byli i czym się kierują w życiu Chciałabyś spotkać jakieś mityczne stworzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Oczywiście że tak. Chciałabyś wiedzieć co będzie w przyszłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak Można by to wykorzystać Lubisz jeździć na rowerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Uwielbiam. Umiesz jeździć na rolkach lub łyżwach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się