Starlight Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Rolkach... łyżwy chyba podobnie działają Lubisz wędrować po górach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Nigdy nie byłam w górach. Byłaś kiedyś na biwaku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Raz czy dwa razy dawno temu Byłaś nad morzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak ale też dawno dawno dawno... temu. Jesteś marzycielką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Oj tak... Marzenia są piękne i stanowią świetną odskocznię od rzeczywistości, jaka nas otacza Jesteś niepoprawną optymistką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 (edytowany) Jestem raczej pesymistką. Spodziewaj się najgorszego, to już nic cię nie zaskoczy i nie zrani. Ale sporo osób, spośród moich znajomych, ma mnie za optymistkę, bo jestem na co dzień bardzo wesoła i zakręcona. Czy masz zdolności przywódcze? Edytowano Styczeń 26, 2019 przez Cerssie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Być może... więc powiem, że tak. Czy jesteś osobą świetnie zorganizowaną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Ano Lubisz się powygłupiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Pewnie. Lubisz robić innym żarty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Noooo Spoiler Gorzej jak ktoś żartu nie łapie i się obraża Chciałbyś być adminem tego forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Chciałabym, choć nie jestem pewna, czy podołałabym obowiązkom. Jest to odpowiedzialne zajęcie i nie chciałabym go zlekceważyć, a podejść do niego z pełną odpowiedzialnością. Czy jesteś zadowolony ze swojego obecnego zajęcia? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak. Lubisz słuchać albo czytać o greckich mitach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak Lubisz się na kimś zemścić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Nie. Nie jestem mściwa. Lubisz się chwalić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Oczywiście,ale tylko od czasu do czasu, Lubisz, pieczone ziemniaczki z ogniska, takie z masełkiem i solą ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Nie Chciałbyś zostać opiekunem jakiegoś działu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 (edytowany) Nie, najpewniej bym nie podołał. Używasz miodu do słodzenia herbaty ? Edytowano Styczeń 26, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Nie Lubisz postacie tła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Pewnie, fandom byłby smutniejszym i mniej barwnym miejscem bez tego Jesz, dużo warzyw ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Nie wiem. Masz już dość zimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Biorąc pod uwagę, że u mnie za oknem jest prawdziwy śnieg, to nie, niech sobie będzie choćby do 1 dnia wiosny. A jak nie będzie chciała se odejść to odprawimy słowiańskie voodoo i spalimy, albo utopimy Marzanę Lubisz jeść jakieś egzotyczne owoce ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak Grasz w pony town? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Nie, ale może się to zmieć. Grasz w jakieś kucykowe gry na internecie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 (edytowany) Tak ale rzadko. Boisz się żeczy które nieistnieją? Edytowano Styczeń 26, 2019 przez Kucykowa MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak, bo każdy najbardziej boi się tego co jest niewiadome, tajemnicze oraz najpewniej tego co ostrzy sobie na nas swoje półmetrowe szpony, w ciemnościach Boisz, się spać z otwartą szafą ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się