Cheerful Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Tak Spoiler Zdane za drugim podejściem Czy zamierzasz skończyć jakiś dodatkowy kurs? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Tak, myślałam nad wieloma kursami, w tym także florystycznym. Zobaczymy w przyszłości. Czy myślisz, że masz zadatki na bycie znanym artystą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Raczej nie... Zastanawiałaś się czasem, kim byś była w świecie fantasy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Tak. I mam wielką nadzieję, że nie byłaby to postać, która już na samym początku kończy swój żywot na gilotynie. Lub zostaje pożarta przez jakiegoś potwora. Możliwości jest sporo, ale jednak wolałabym trochę pożyć. Czy chciałbyś mieć swojego klona? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Nie, wystarczająco mam dość samego siebie Czy nie nadążasz czasem z odpisywaniem we wszystkich forumowych zabawach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 (edytowany) Tak Chciałbyś poznać kogoś sławnego? Edytowano Luty 10, 2019 przez Kucykowa MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Tak. Wśród gwiazd jest nawet kilka osób, z którymi mogłabym się hajtnąć, jak to często wspominam znajomym. Czy masz swoją stałą grupę znajomych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Tak Czy masz osobę której wszystko morzesz powiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Tak... mój najlepszy przyjaciel, który zna moje sekrety. Łatwo ufasz ludziom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Zależy, jak to interpretować. Łatwo się otwieram, jeśli poczuję się przy kimś pewnie. Ale zawsze mam w głowie myśl o tym, co najgorszego może mnie ze strony tej osoby spotkać i to, że może ona nie być szczera. Taka paranoja, z której zdaję sobie sprawą i którą próbuję zwalczyć. Bo przez to potem zamykam się w sobie oraz nie nawiązuję bliższych relacji. Czy zdarzyło ci się zdradzić czyjś sekret? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Nie... I nie zamierzam nigdy tego zrobić. Zawsze dotrzymujesz słowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Staram się, by raczej zawsze to robić. Szkoda, że najczęściej nie dotrzymuję obietnic złożonych sobie. Innych szanuję bardziej niż samą siebie, jak widać. Czy starasz się zawsze doprowadzać sprawy do końca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Tak... jak już za coś się wezmę, to muszę to dokończyć. Zastanawiałaś się kiedyś co jeśli bóg naprawdę istnieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Jest to jedna z tych kwestii, nad którymi rozważam cały czas. Generalnie bardzo mnie intryguje to, co nas może czekać po śmierci. Lub po prostu mogę stwierdzić, że cierpię na tanatofobię. To wyjaśnia moje zainteresowanie tą tematyką. Czy wierzysz w niektóre teorie spiskowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Nie, nie mam. Miałem możliwość wyrobienia, ale z różnych względów by tak rzec prawnych i biurokratycznych wolę tego nie robić Podeptałeś kiedyś trawnik mimo tabliczki "szanuj zieleń"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Ojj chyba tak... Czy dostałeś kiedyś mandat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Nie, ale blisko było Spoiler Picie w miejscu publicznym Spoiler urodziny kolegi były Spoiler Ledwo otwarliśmy! Spoiler Wyjechali nie wiadomo skąd! Spoiler Przeklęte państwo policyjne! Siłowałeś się na rękę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Tak Lubisz rozwiązywać quizy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Tak Lubisz rozwiązywać krzyżówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Tak Lubisz kalambury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Tak Lubisz się wylegiwać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Tak średnio Lunatykujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 (edytowany) Nie. Lubisz filmy o czarnoskórych? Spoiler Tegoroczne Oscary się kłaniają Edytowano Luty 10, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Dla mnie bez różnicy... ale teraz mamy poprawność polityczną i to skrajną więc nie dziwię się, że jest taki nacisk na to. Lubisz filmy azjatyckie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Tak Czy Twoja babcia twierdzi, że jesteś przystojnym, młodym kawalerem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się