Starlight Sparkle Napisano Październik 10, 2019 Share Napisano Październik 10, 2019 Trzeba by podreptać na policję chyba. I zadzwonić do kogoś od nich. Co byś zrobił, gdybyś dostał na od kogoś profesjonalny wykrywacz metalu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 10, 2019 Share Napisano Październik 10, 2019 Sprzedał go na OLX Co byś zrobił, gdybyś wiedział, że po Twoim życiu nastąpi nowe wcielenie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 11, 2019 Share Napisano Październik 11, 2019 Nic... a co się na to może poradzić? Chociaż zależy, jakie by ono było i gdzie. Co byś zrobił, gdyby nagle rozpoczęła się apokalipsa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 12, 2019 Autor Share Napisano Październik 12, 2019 Uciekałbym gdzie pieprz rośnie. Co zrobiłbyś jak bariera z Equestrii pochłonie nasz świat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 12, 2019 Share Napisano Październik 12, 2019 Tak... tylko to nie zabawa Tak czy Nie Co zrobiłbyś, gdyby zaproponowano Ci udział w programie Big Brother? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 12, 2019 Share Napisano Październik 12, 2019 (edytowany) Uprzejmie bym odmówił Co byś zrobił, gdyby psychiatra przekonywał Cię, że masz silne zaburzenia i wymagasz długotrwałej terapii? 45 minut temu, Zaleewa napisał: Kisiłeś kiedyś kapustę? Edytowano Październik 12, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 12, 2019 Share Napisano Październik 12, 2019 Ależ ja o tym dobrze wiem panie doktorze. Tylko jakoś nie mam serca zrezygnować z kucyków. Co byś zrobił, gdyby przyszłość tego forum znalazła się w Twoich łapkach? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 12, 2019 Share Napisano Październik 12, 2019 Zrobiłbym wszystko, aby przetrwało! Co byś zrobił, gdyby ktoś poprosił Cię o dostarczenie w miejsce X tajemniczego pakunku... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 12, 2019 Share Napisano Październik 12, 2019 Otrzymałoby go miejsce Y, czyli stosowny organ do sprawdzania takowych pakunków. Co byś zrobił, gdybyś był świadkiem przestępstwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 12, 2019 Share Napisano Październik 12, 2019 Czasem tak mam. Udaję się wówczas na spacer Co byś zrobił, gdyby Ci ktoś nakazał kisić kapustę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 12, 2019 Share Napisano Październik 12, 2019 Żadnych nakazów Co byś zrobił, gdyby ktoś zaproponował Ci szpiegostwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 12, 2019 Share Napisano Październik 12, 2019 Uprzejmie, acz stanowczo bym odmówił Co byś zrobił, gdyby dziewczyna zaprosiła Cię do siebie na wspólne granie na konsoli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 12, 2019 Share Napisano Październik 12, 2019 (edytowany) Znaczy tak wojna płci w realu. Trzeba by zobaczyć, jak się potoczą manewry i jaki będzie miała przebieg kampania. Co byś zrobił, gdybyś mógł wyjechać z kraju? Edytowano Październik 12, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 13, 2019 Share Napisano Październik 13, 2019 Życzliwie, stanowczo, asertywnie i patriotycznie odmówiłbym Co byś zrobił, gdybyś spotkał ludzkie wcielenie Starlight Glimmer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 15, 2019 Share Napisano Październik 15, 2019 Jednak to nie do końca by była ona... ale mimo wszystko trzeba by się zaprzyjaźnić. Co byś zrobił, gdyby się okazało, że gdy zasypiasz, to tak naprawdę budzisz się w innym/innych światach i tam żyjesz dalej? Spoiler Wiem teoria strasznie dziwna, ale kiedyś gdzieś opisywana w internetach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 No nie wiem, co by to zmieniło, gdyby to była prawda? Co byś zrobił, gdyby jakaś zeschizowana baba darła się na Ciebie znienacka o nie wiadomo co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Zamknij się... o co Ci chodzi kobieto? Co byś zrobił, gdyby ktoś oskarżył Cię o przestępstwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 20, 2019 Autor Share Napisano Październik 20, 2019 Kazałbym udowodnić moją winę Co zrobiłbyś jak spotkałbyś Lyrę która chciałaby na ciebie przepadać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Spoiler @misterspauls Znaczy, co by chciała na mnie? Spadać, przepadałaby za mną, zbadać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 27, 2019 Autor Share Napisano Październik 27, 2019 Spoiler @misterspauls Znaczy, co by chciała na mnie? Spadać, przepadałaby za mną, zbadać? @Starlight Sparkle chodzi mi o zbadanie przez Lyrę, przyjacielu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 A... hmm No, dlaczego nie... pani doktor Lyra Co byś zrobił, gdyby się okazało, że wyglądasz niemal identycznie jak poszukiwany przestępca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 4, 2019 Share Napisano Listopad 4, 2019 Chyba pokazałbym dowód osobisty policji Co byś zrobił, gdybyś był kompletnie spłukany z pieniędzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 4, 2019 Share Napisano Listopad 4, 2019 Żyłbym jak co dzień, dla mnie to żadna nowość xd Co byś zrobił, gdyby do twoich drzwi niespodziewanie zapukało autentyczne [cholera wie jak, podróż w czasie?], niekłamane, lekko wkurwione NKWD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Jeśli byłoby to w zasięgu moich możliwości, to trzeba by wystawić kontr nagrodę. Co byś zrobił, gdybyś odkrył teleporter, który przeniósłby Cię na ukryty w układzie słonecznym w pełni wyposażony okręt między gwiezdny i uzbrojony wystarczająco byś mógł odeprzeć dowolną agresję ze strony ludzi? Dodatkowo posiadałbyś w pełni wyposażoną fabrykę droidów bojowych na pokładzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 19, 2019 Share Napisano Listopad 19, 2019 (edytowany) Są dwie możności. Albo budować swoje wspaniałe, przyszłe, w pełni zrównoważone komunistyczne imperium opierajce się na droidach - znacznie łatwiejszych do ogarnięcia jako funkcjonariusze niż podatni na korupcję ludzie - tutaj, albo poza układem słonecznym. Zasadniczo najprawdopodobniej ostatnie dni na Ziemi wpłynęłyby na moją decyzję, nawet jeśli nie zdecydowałbym się odwdzięczyć osobiście. Także... wiecie co i jak, ziomeczki. Co byś zrobił, gdybyś został avengerem? Moc dowolna, byle nie jakaś w chuj OP. Jeden doktor Strange czy Superman albo inny Thor wystarczy. Edytowano Listopad 19, 2019 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się