Spoiler Cat Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Jak to często bywa największych sił na robienie "ciekawszych rzeczy" są lekcje... mnie się przydarza to na biologii... Wracając do samych wypocin. Dopiero zaczynam "przygodę" z rysowaniem, więc są to głównie "kopie" wektorów... Lyra 1.0 Carrot Top V 2.0 (pierwszej wersji nie wrzucę) Twilight 1.0 i Lyra 2.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Więc tak... Jeśli chodzi o pierwszy rysunek to oczy i szyja lewe oko przy duże, prawe za małe, a szyja to chyba wiesz. Drugi to tułów i przednie nogi. Tułów trochę za grupy a przednie nogi za chude. Trzeci... Nie muszę mówić co trza poprawić w głowie twilight no nie? A Lyra to znowu lewe oko i brzuch(?) Jak na początek bardzo dobrze. Masz bardzo ładny cienkopis (lepiej?). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Wrzesień 12, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2012 To nie ja... to mój cienkopis... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 No cóż, rysunki bardzo ładne jak na pierwszy raz Gdybym nie siedziała w pierwszej ławce na biologi też bym takie cuda rysowała XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 No na razie ci nie za bardzo wychodzi. Lyra ma super ciało (bez głupich skojarzeń ) tylko nie wyszła ci trochę głowa.. Oczy, za mały róg, broda.. ta marchewkowa ma za chude nogi! Czemu głowa Twilight jest przechylona jak po wyswobodzeniu się z tego urządzenia? ( chyba przesadziłem O_o) No ale spoko. Poprawisz, będzie git:fluttershy5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 ekhm... no dobrze... ale... ehh... Dobra popraw tylko tą jedną, jedyną rzecz: PROPORCJE:lyra3: a poza tym świetnie:lyra2: (Podpowiedz: Rób ołówkiem koło jako głowe, a potem szkic wstępny i powinno być o wiele lepiej:TWcU3:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Moja rada - jeśli mogę dawać rady - na początku rysuj małe kucyki (nie takie wielkie na całą kartkę), będzie ci łatwiej to ogarnąć -> szczególnie proporcje - przynajmniej mi było łatwiej. Rysuj dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Po pierwsze -> Na lekcjach się uczymy! (żart, przyznam się, że jak mi się nudzi to rysuję w zeszytach bomby...) Po drugie -> Siądź sobie na spokojnie w domu, poćwicz i staraj się na początku mniejsze, za jakiś czas się wyrobisz i będzie git. Jak robisz coś na lekcji "pod bagnetem" nauczyciela to się denerwujesz i nie można się skupić. Dasz sobie radę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dammoni Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 http://www.equestriadaily.com/2011/01/pony-drawing-guides.html Będzie git, ale sprawdź to /\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Wrzesień 19, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Kolejna Herezja... Uczyniony dzisiaj na wolnej lekcji... Wersja niestety nie posiada ogona, po zobieniu zdjęcia oczywiście dodałem ogon, jednak jestem zbyt leniwy aby wrzucać wersję z ogonem... Ten rysunek był wykonany ołówkiem i poprawiony cienkopisem, więc rażące błędy są w miarę wyeliminowane... Oczekuję konstruktywnej krytyki, więc jeśli chcesz napisać "Super rysunek, chciałbym tak rysować" etc. możesz sobie darować... To chyba tyle... @edit Pomyliłem linki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Konstruktywna krytyka? ok. Rysunek nie był by taki zły gdyby nie ta ciut za duża i kwadratowa(?) głowa, oraz za grube nogi. Za to minka SB wymiata :3 Rysuj dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 12, 2012 Autor Share Napisano Październik 12, 2012 Niestety tym razem większość rysowana z pamięci... przełożyło się to na styl i ogólną jakość wykonania... Zacznijmy wrzucać... Prawdopodobnie Twilight Lyra Filly AJ. Ten art mnie prześladuje od Kutna... Miałem go na identyfikatorze i tylko on był przerysowywany. Lyra Random Blank Flank Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 No nie powiem dość ciekawe hehehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Przybyłam, obaczyłam i się wzruszyłam Ale tak na poważnie to bardzo ciekawe rysuneczki xP Szczególnie hug Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Chyba najlepiej ci wyszła AJ, tylko trochę ma nienaturalnie wysunięty podbrudek. A co do reszty: Lyra zamieniła się w slendera Radnom blank flank, ma w stosunku do reszty ciała za duży flank, a do hug-a nie mam się jak uczepić A tak ogólnie obrazki ładne, ćwicz dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 6, 2012 Autor Share Napisano Listopad 6, 2012 Pewnego pięknego dnia miałem czas przerysować kucyka... Zaskoczenie wielkie, gdyż to lyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Lyra wygląda nawet dobrze, tylko weź koloruj te rysunki bo czarno -białe są takie jakby.. um.. biedne. Tylko czemu ona ma takie chude nogi? No chyba, że rodzice dawali jej danonki na śniadanie obiad i kolację i teraz ma mocne kości:rainderp: Co do reszty musisz popracować... szczególnie z Twilight xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Takie, takie proste .. xD Dbaj bardziej o szczegóły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Zauważyłem jedną rzecz. Na dużej części z tych rysunków nie ma CMów. Jak to tak? Poza tym, naprawdę, rysujesz za chude nogi. Radziłbym też rysować ołówkiem i szkicować to. Lepiej wygląda. I zawsze możesz zetrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 7, 2012 Autor Share Napisano Listopad 7, 2012 Ostatnio kupiłem ołówek i gumkę... To są rysunki po kilku poprawkach... Anyway co do CM najzwyczajniej nie chce mi się ich rysować... Kiedyś róbowałem narysować znaczek carrot top... Wyszedł okropnie. Kolorki? Nie chce mi się :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 No, ołówek to najlepsza opcja, jeśli chodzi o rysowanie na kartce. Zawsze można zetrzeć i poprawić . Same rysunki są naprawdę bardzo fajne, powtórzę opinie, że nogi są trochę za chude. No i czekam na więcej rysunków, bo jest na co patrzeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 ... Poprzednie usunąłem z imgura niemal miesiąc temu, gdy mój butthurt sięgnął swe apogeum... Anyway, przez ostatnie dwa dni miałem czas "poskrobać" to i owo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 ... Dubel szkoda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Kotek? Kotek? Nanananananana (ech te przeróbki) Porobisz, wyjdzie wszystko:twilight3: I nie walcz ze stylem swoim bo ci nie wyjdzie. Coś o tym wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Kolejny szkic ukończony... Wybaczcie za profil kota w tle, ale tak bywa gdy karta jest za mała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts