Starlight Sparkle Napisano Październik 15, 2019 Share Napisano Październik 15, 2019 Lilie Twój ulubiony kolor włosów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 16, 2019 Share Napisano Październik 16, 2019 Blond Ulubiony występek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 16, 2019 Share Napisano Październik 16, 2019 Objadanie się słodyczami Ulubiony aktor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 Konkretnie to nie mam, ale jeśli już miałbym wskazać to... Spoiler Bogusław Linda Spoiler Zwłaszcza w tej scenie z psów, gdy z karabinem krzyczy WYP%^$#!@#Ć Twoja ulubiona postać płci żeńskiej z dowolnej bajki/ filmu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Załóżmy, że bajka to nie film animowany ani serial i skierowana jest do młodszych odbiorców. W takim razie pozostaje film... dobrze. W takim razie z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że będzie to Twilight Sparkle z MLP Film. Twój ulubiony antagonista z dowolnego filmu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 22, 2019 Autor Share Napisano Październik 22, 2019 Once-ler Aczkolwiek wygrałby Varian gdyby nie fakt, że był antagonistą tylko przez chwilę. Twój ulubiony Świeżak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 22, 2019 Share Napisano Październik 22, 2019 Hmm kompletnie się na nich nie znam, ale kojarzę jakaś tam truskawkę, więc niech będzie. Twoja ulubiona postać żeńska z anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 22, 2019 Share Napisano Październik 22, 2019 Nie mam bo nie oglądam anime (i nie mam zamiaru zaczynać) Jaki jest twój ulubiony polski film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Trudno mi wybrać! To mogłoby być Jak rozpętałem drugą wojnę światową, Dzień świra, ale niech już będzie Seksmisja Twój ulubiony zapach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Świeżo skoszonej trawy. Twoja ulubiona komedia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Nietykalni. Ulubiony polityk? (o ile jakiś jest...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Winston Churchill Ulubiony pisarz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Tomasz Mann Ulubiona gra planszowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Ojj Cheerful... za dużo ich, by wybrać. Czy ma być szybka, czy długo, czy kooperacyjna, czy przeciwko sobie. Może Twilight Imperium Fourth Edition Ulubiona gra forumowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Zgadnij miejsce... Ulubiony forumowicz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Starlight Sparkle Twoja ulubiona kanapka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2019 Autor Share Napisano Październik 25, 2019 Masełko, serek żółty, chuda szyneczka, sałata, pomidor malinowy, majonez, szczypiorek, ogórek zielony. Do tego osobno pokrojona w paski papryka, rzodkieweczki Twój ulubiony owoc? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Banan Twoja ulubiona cyfra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 3 Twój ulubiony smak gumy do żucia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Miętowy. Twoja ulubiona marka komputera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Nie mam... mój komputer to składak w obudowie firmy corsair. Twój ulubiony soundtrack z filmu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Że mam wybrać... JEDEEEN?!?!?! No dobra. Niech będzie, ale to JEDEN z ulubionych. Ulubiona czekolada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Dmuchana czekolada Twój ulubiony sposób spędzania wolnego czasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Granie w gry wideło :3 Ulubiony gatunek filmowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Science fiction Twój ulubiony sen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się