Cahan Napisano Wrzesień 30, 2019 Share Napisano Wrzesień 30, 2019 Legendy mówią, że Zecora zna się na wszystkim. Ale ja znam ją i jej sekrety, więc zdradzę wam, że wcale tak nie jest. Kto twierdzi, że wiedzę ma każdej z dziedziny, ten na nauce nie spędził nawet godziny. No tak, ale kucyki przychodzą do ciebie ze wszystkim, nie? Mam dość szeroką wiedzę, do tego się przyznaję, dużo czytam, analizuję i się dokształcam, takie są me zwyczaje. Jeśli zaś komuś pomocy potrzeba, to się postaram by przychylić mu nieba. Sami słyszycie! Pomoże wam, a może... Wy sami sobie też pomożecie! Okej, a teraz o co chodzi - w tym temacie możecie przychodzić po radę na tematy, które nie mają na forum swoich dedykowanych wątków - tzn. wyżalacie się w Wyżal się, od problemów literackich jest Stowarzyszenie Żyjących Piszących. I żeby najlepiej dotyczyły nauk ścisłych, a w szczególności przyrodniczych. Macie problem z zadaniem domowym? Wbijajcie. Odpowiadać na problemy innych użytkowników może każdy. A ja postaram się popilnować by nie promowano tu szuryzmu i innych Jurków Zięb. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Wrzesień 30, 2019 Share Napisano Wrzesień 30, 2019 Ktoś musi zadać pierwsze pytanie. . . . . Dokąd nocą tupta jeż? Proszę tylko poważne odpowiedzi. A tak serio, to spoko temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 30, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2019 Jeż nocą najczęściej tupta jeść. Ewentualnie tupta szukać partnera i produkować kolejne pokolenie jeży. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Październik 1, 2019 Share Napisano Październik 1, 2019 Mam dwa pytanka. Nie mogę dostać książki w której o tym piszą, ale może ktoś ma taką wiedzę. Jak powinna pachnieć silosowana kukurydza pierwszej klasy, a jak trzeciej klasy? Jakie pH ma silosowana kukurydza pierwszej, drugiej i trzeciej klasy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts