Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 Tak. Lubisz cisnąć czymś ze złości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 Nie... bo mi tego szkoda. Lubisz dzwonić do ludzi i rozmawiać godzinami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 Nie, na portalach społecznościowych do nich piszę. Ewentualnie dzwonię krótko, żeby się umówić. Lubisz nigdzie się nie spieszyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 Tak... życie jest teraz bardzo szybkie i warto czasem się zatrzymać i cieszyć chwilą, która może już nigdy się nie powtórzyć. Spoiler Głębokie Czy lubisz wyskoczyć w plener na jakiś napój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 Wiem, co Ci chodzi po głowie Powiem tak: lubiłem, ale już nie lubię odkąd policja patroluje teren Spoiler Poza tym zostałem abstynentem Lubisz szelest liści, gdy po nich chodzisz podczas okresu złotej jesieni? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 Tak, ale jest ich tak dużo, że w zasadzie ich nie lubię... wolę szelest liści latem na drzewie. Czy lubisz sobie majsterkować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 Jeśli chodzi o takie techniczne majsterkowanie to nie Lubisz grać w gry MMORPG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 Tak, ale one pochłaniają bardzo dużo czasu. Lubisz zabijać graczy w różnych mmo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 Lubię Lubisz lepić bałwana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 W sumie nie pamiętam kiedy ostatnio lepiłam bałwana... W ostatnie zimy to jak spada śnieg to lepię tylko małe bałwanki, na ogół na samochodzie ojca, jak przyjeżdża XD Lubisz zapach pasty do zębów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 Jako tako jest mi raczej obojętny, ale jak czuję go z czyichś ust to lubię XD Lubisz lody pistacjowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Kiedyś nawet były moimi ulubionymi Więc tak. Chociaż teraz już wiele zaprzodowało przed nimi Lubisz lukrecję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Lubię, ale dużo jej nie zjem Lubisz cukierki eukaliptusowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Lubię. Fajnie orzeźwiają gębę Lubisz perfumy kwiatowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Lubię. Chociaż nie używam perfum. Lubisz białą czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Tak Lubisz patrzeć w gwiazdy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Tak. Nie ma to jak koić zmysły wracając wieczorem/w nocy z pracy i patrzeć w gwiazdki, jeśli jest okazja :3 Lubisz obserwować mrówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Nie. Lubisz słuchać muzyki klasycznej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Przed chwilą włączyła mi się Księżycowa Sonata Beethoven na playliście. Odpowiedź to tak ^^ Lubisz długo spać? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Tak. Lubisz pić kawę o późnej porze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Może bym i lubiła, gdyby nie to, że kawa powoduje u mnie przeczyszczenie organizmu. Bo kawa sama w sobie mi smakuje, ale piję ją bardzo rzadko. Lubisz jeść po nocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2019 Share Napisano Październik 26, 2019 Tak. Lubisz być sama? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Tak... Zwłaszcza że wtedy mam naprawdę dużo czasu na to, co lubię. Czy lubisz, jak ktoś Ci doradza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Tak, o ile faktycznie orientuje się w temacie. Lubisz patrzeć jak pralka wiruje pranie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Nie Lubisz czyścić różne rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się