BiP Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 (edytowany) Witam, zabawa polega na odgadnięciu, kto powiedział podane wyżej słowa i w jakim odcinku. Cytaty mają dotyczyć , jeśli zabawa się przyjmie, to rozszerzy się o pozostałe postacie. Oczywiście cytaty mają być po polsku. Zatem ja zacznę... "Ten diagram kosztował nas tyle pracy" EDIT: Doprecyzuje nieco zasady... Osoba która odgadnie odcinek, pisze swój cytat w odpowiedzi na poprzedni i kolejna osoba odpowiada i potem dobiera kolejny. Nie trzeba podawać tytułu odcinka, wystarczy że opisze się daną sytuację, na dowód że się wie o jaki to fragment idzie. Edytowano Październik 20, 2019 przez BiP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Powiedzmy, że... Spoiler Apple Bloom w odcinku, w którym pokazano jak M6 zyskały swoje znaczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 19, 2019 Autor Share Napisano Październik 19, 2019 W sumie to S08 Odc. 10 - Pomoc Discorda - "Rozstanie to nie koniec" #4 Ps, podaj teraz swój cytat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Coś łatwego, bo nie znam tak dobrze serialu. Poza tym, będzie po angielsku, bo nie oglądam po polsku "I just want my cutie mark and I want it now!" (dosłownie: "po prostu chcę mój uroczy znaczek, i chcę go teraz!") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 (edytowany) hmm takie coś chyba było w odcinku... Znaczkowa ospa Sezon 2 i odcinek 6? Edytowano Październik 19, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 20, 2019 Share Napisano Październik 20, 2019 Stawiam na sezon pierwszy i odcinek Call of the Cutie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 22, 2019 Share Napisano Październik 22, 2019 @Starlight Sparkle Ma rację. Chodzi właśnie o "znaczkową ospę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 27, 2019 Autor Share Napisano Październik 27, 2019 Ok. to może ja dam kolejny cytat... "Wiemy, że te spotkania miały być tylko dla nas..." I przypomnę zasady może. Odgadujemy w jakim odcinku padły te słowa, podając tytuł odcinka po polsku, lub jeśli ktoś nie zna tytułu, opisuje sytuację lub scenę gdzie te słowa zostały wypowiedziane, można nawet dać link do tej sceny, lub screena, (żeby uniknąć zgadywania i strzelania na ślepo). Gdy ktoś zgadnie, podaje w swoim poście kolejny cytat z serialu, lub EG i kolejna osoba zgaduje i podaje swój cytat... Same cytaty powinny być na minimum kilka słów z racji że serial ma tych odcinków trochę... Jeśli nikt nie odgadnie cytatu po upływie 2 tygodni, to wówczas można podać bez zgadywania swój nowy cytat, to samo tyczy się autora poprzedniego cytatu... Jeśli ktoś ma jakieś pytania, lub uwagi, to śmiało pisać tutaj lub na pw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Spoiler A ja wiem... to było albo coś bardzo podobnego w tym odcinku co CMC uczyły się u Twilight i zamiast tylko naszych małych klaczy to zaczęło się schodzić pół miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 24, 2019 Autor Share Napisano Listopad 24, 2019 Dnia 27.10.2019 o 22:17, Starlight Sparkle napisał: Ukryj treść A ja wiem... to było albo coś bardzo podobnego w tym odcinku co CMC uczyły się u Twilight i zamiast tylko naszych małych klaczy to zaczęło się schodzić pół miasta. Tak jest, twoja kolej na podanie cytatu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 22, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2019 DERP, no to ok, ja podam kolejny... "do jedzenia, do zabawy, do malowania abstrakcyjnych obrazów..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 9, 2020 Autor Share Napisano Maj 9, 2020 Nikt nie kojarzy? Ok, zmieniamy zasady, ja podaję cytat, a wy odgadujecie, kto je powiedział i w jakim odcinku, lub sytuacji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 17, 2020 Autor Share Napisano Maj 17, 2020 Tak jest. A ten cytat? "Twilight, my ci wyjaśnimy..." Kto to powiedział i o co chodziło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 22, 2020 Autor Share Napisano Maj 22, 2020 Tak. Nowy cytat. "hej znaczkowa ligo, my chyba mamy problem" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 30, 2020 Autor Share Napisano Maj 30, 2020 Tak. Kolejny cytat... "Każcie się wypchać" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 11, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2020 Tak jest. Ok, następny cytat.. "Czy mamy też wjechać po zjeżdżalni czy co?" (cytaz z pamięci, ale ogólny sens zdania zachowany)... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 28, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2020 Nikt nic? Podpowiedź? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 10, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2020 Ok, nowe zatem... "bo użyję piórka..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 31, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2020 Tak. Ok nowe. "ale ja chcę już teraz" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 1, 2020 Autor Share Napisano Październik 1, 2020 Tak jest. Nowy cytat.. "A Rainbow Dash, to wpuściłaś..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 2, 2021 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2021 Podpowiem, że coś związanego z urodzinami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 15, 2021 Autor Share Napisano Luty 15, 2021 Tak, kolejny cytat: "Też mamy wjechać po zjeżdżalni?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 5, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2021 Nikt nie kojarzy odcinka i postaci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 4, 2021 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2021 Podpowiadam, że to miało coś wspólnego z Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts