D.E.F.S Napisano Listopad 6, 2019 Share Napisano Listopad 6, 2019 (edytowany) DEFS mi powiedział, że wsród was znajdę swoich fanów. Zatem chciałabym was poznać i zapisać na poniższej liście Lista Fanów Sunset Shimmer 1. @D.E.F.S 2. @misterspauls 3. @MLPFan 4. @Cheerful Sparkle 5. @Tempest Shadow 6. @Paladyn Zanderson 7. @Youkai20 8. 9. Edytowano Listopad 9, 2019 przez D.E.F.S Dodanie osoby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Listopad 6, 2019 Share Napisano Listopad 6, 2019 To ja poproszę o wpisanie mnie na listę fanów. Ty moja płomyczku słodka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 7, 2019 Share Napisano Listopad 7, 2019 Proszę o dopisanie do listy, Słoneczko Ty moje najjaśniejsze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 *cicho szepcze* a można mnie wpisać ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 Dopiszta mnie, może Sunset się do mnie uśmiechnie...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Excalibur Napisano Czerwiec 12, 2021 Share Napisano Czerwiec 12, 2021 Czemu dopiero teraz dowiaduję się o tej liście? Poproszę mnie wpisać w najbliższym czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts