Favri Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 Zastanów się: gdybyś miał moc Discorda, i mógł(mogła) przeminić się w dowolną postać, kto by to był? Prezydent? Tony Hawk? Billy the Kid? Kucyk? Pszczółka? I co byś zrobił(a)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 Interesujące pytanie. Zakładając, że mając jego moc z automatu staję się Panem Chaosu... Zmieniłbym się w któregoś z naszych Opiekunów i zaprowadził (kontrolowany) chaos w jego dziale, uprzednio porywając i kneblując pierwowzór. Ciekawe jak długo by innym zajęło odkrycie, że coś jest nie na miejscu. Tak, to mogłoby być ciekawe... Spoiler i chyba to zrobię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Listopad 8, 2019 Autor Share Napisano Listopad 8, 2019 Tylko nie patrz tak na mnie... Ja chaos w swoim dziale zaprowadzić umiem! Ten kontrolowany też! Chociaż może niektórzy opiekunowie byliby wdzięczni... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 Ja też nie potrzebuje mocy chaosu. Jestem tak chaostyczny nawet Discord byłby zazdrosny co robię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Grudzień 14, 2019 Share Napisano Grudzień 14, 2019 Wprowadziłbym chaos w zasadach ortografii i interpunkcji, tak aby każda ma wypowiedź była napisana poprawnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts