Favri Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Zastanów się: gdybyś miał moc Discorda, i mógł(mogła) przeminić się w dowolną postać, kto by to był? Prezydent? Tony Hawk? Billy the Kid? Kucyk? Pszczółka? I co byś zrobił(a)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Interesujące pytanie. Zakładając, że mając jego moc z automatu staję się Panem Chaosu... Zmieniłbym się w któregoś z naszych Opiekunów i zaprowadził (kontrolowany) chaos w jego dziale, uprzednio porywając i kneblując pierwowzór. Ciekawe jak długo by innym zajęło odkrycie, że coś jest nie na miejscu. Tak, to mogłoby być ciekawe... Spoiler i chyba to zrobię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Favri Posted November 8, 2019 Author Share Posted November 8, 2019 Tylko nie patrz tak na mnie... Ja chaos w swoim dziale zaprowadzić umiem! Ten kontrolowany też! Chociaż może niektórzy opiekunowie byliby wdzięczni... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterspauls Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Ja też nie potrzebuje mocy chaosu. Jestem tak chaostyczny nawet Discord byłby zazdrosny co robię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkbloodpony Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Wprowadziłbym chaos w zasadach ortografii i interpunkcji, tak aby każda ma wypowiedź była napisana poprawnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts