Syrth Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 Krych... To znaczy Wasza Wysokość! Wiedziałaś, że Twoi ludzcy poddani uwielbiają Cię rysować, malować, szyć, modelować, kolorować, a nawet czasami przebierać się i za Ciebie? Naprawdę? Chociaż to ostatnie trochę mnie nie przekonuje. To ja się przebieram za innych. W każdym razie chciałam otworzyć w Twoim królestwie kącik, zwany galerią. Tutaj będziemy wrzucać sztukę, która przedstawia nikogo innego jak Ciebie! Hmm... Każdy użytkownik wstawia po maksymalnie 3 sztukach, a Ty będziesz je oceniać, co Ty na to? Czy wystarczająco chwyta moją majestatyczność? Między innymi. To co? Zaczynamy! Zasady galerii: 1. Jest to część regulaminu forum, ale przypominam o obowiązku podawania autorów ich dzieł. Polecam przy tym korzystać z funkcji url, by od razu podać i nazwę i odnośnik do danego autora. A dzieła oczywiście do spoilera. 2. Wstawiamy maksymalnie 3 arty na post, stosując się oczywiście do zasady, że nie można pisać posta pod postem jeżeli nie minęło 24 godziny. 3. Proszę ogromnie o numerowanie prac, ponieważ co jakiś czas będzie Chrysalis oceniała i komentowała te prace, ułatwi mi to znacznie robotę. 4. Dozwolone są wszelkie rodzaje sztuki, czy to figurki, rysunki, postać z plasteliny czy cosplay, nie ma tutaj ograniczenia. Dozwolone są także arty pokazujące Chrysalis po przemianie. 5. Staramy się nie wklejać tych samych prac, co były już wcześniej. 1. Art by Bra1nEater 2. Art by GrayPillow 3. Art by DeusExEquus 1. Perv opowiadała mi, że często spotkam różne style, mocno odbiegające od stanu rzeczywistego. Tutaj wyszłam dość grubo, jednak mimo tego faktu ten styl jest bardzo dobry! Moje skrzydełka tak ślicznie ukazane, a królewskie ozdoby podobają mi się. Wyglądam jakbym już zawładnęła Equestrią, zdobyła zamek w Canterlocie i rozwaliła się na sofie w jednej z komnat Celestii, a jej portrety zostawiła by móc grać w rzutki na nich! Ooo tak, ta wizja ogromnie mi się podoba~ 2. ...Oh, naprawdę? To podchodzi pod moją intymność... Ładna praca, ale minus za uchwycenie mnie w mojej nienaturalnej emocji. 3. To było podpisane zreformowana. Cóż, ja nie zamierzam przytakiwać ani Starlight, ani Thoraxowi, ani Twilight. Jednak zdecydowanie jeśli miałoby się coś we mnie przemienić to takie królewskie futerko oraz piórka wyglądałyby na mnie bardzo dobrze. Czekam na kolejne przelewanie mojej majestatyczności na sztukę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 10, 2019 Share Napisano Listopad 10, 2019 HitBass Spoiler BegsusTiuBe Spoiler RaikohIllust Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 15, 2019 Share Napisano Listopad 15, 2019 SambaNeko Spoiler vldzI0 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 24, 2019 Autor Share Napisano Listopad 24, 2019 Dnia 10.11.2019 o 23:42, Natuszka napisał: HitBass Odkryj ukrytą treść BegsusTiuBe Odkryj ukrytą treść RaikohIllust Odkryj ukrytą treść 1. Wyglądam tutaj zbyt łagodnie. Zbyt... Słodko. Te serduszko raczej bym od razu pożarła! Ludzie nie macie pojęcia jak bardzo głodne i nienasycone są podmieńce! Pff! Jeszcze mnie rysują słodką... 2. Znów taki nietypowy styl. Muszę przyznać, że ładnie mnie oddaje. Ale zastanawia mnie dlaczego autor uważa, że zjadam firanki... Oh, to chyba miała być podkradziona miłość. O wiele majestatyczniej niż to wyżej. 3. Uuuuu~ Podoba mi się taka wizja mnie. Nieustraszona, przerażająca, niepokonana władczyni! Na pewno każdy mnie widzi w tak przerażający sposób, ale niektórzy aż boją się o tym wspominać~ Dnia 11.11.2019 o 12:56, MLPFan napisał: 1) dm29 Odkryj ukrytą treść 1. Chyba nie wyszły proporcje... Ale nie będę w to wnikała. Chciałabym za to zaznaczyć w jakim ładnym kadrze jest to ujęte. Nie ma to jak palić nieposłusznych poddanych. Dnia 13.11.2019 o 23:52, MLPFan napisał: 1. Darksly-z Odkryj ukrytą treść 1. Styl bardzo mi się podoba. Przedstawiona tutaj jestem w mojej słabości... Nie, nie słabości! To była zdrada! Hiss... Może to wygląda jakbym tęskniła za swoim rojem, ale kto by tęsknił za zdrajcami?! Dnia 15.11.2019 o 14:36, Natuszka napisał: SambaNeko Odkryj ukrytą treść vldzI0 Odkryj ukrytą treść 1. Minimalistyczne. Podoba mi się. Pasowałoby jako witraż w zamku w Canterlocie po tym, jakbym przejęła całą Equestrię! 2. Korona cierniowa na głowie wraz z kwiatkiem. Korona nawet mi się podoba, chociaż już jedną mam, ale dla tak wspaniałej władczyni to nie problem nosić dwie. W dziwny sposób uchwycił autor mój sposób siedzenia. Ale całość podoba mi się. Wygląda jak momenty w którym myślę o kolejnych swoich planach podbicia Equestrii. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 7, 2019 Share Napisano Grudzień 7, 2019 1 Spoiler kirr12 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 6, 2020 Share Napisano Styczeń 6, 2020 (edytowany) Ambris Spoiler HowXu Spoiler Bra1nEater Spoiler GrayPillow Spoiler Edytowano Styczeń 6, 2020 przez Starlight Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2020 Share Napisano Styczeń 16, 2020 pridark Spoiler 025aki Spoiler docwario Spoiler creeate97 Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 9, 2020 Share Napisano Luty 9, 2020 Spoiler uotapo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 14, 2020 Autor Share Napisano Luty 14, 2020 Dnia 7.12.2019 o 19:23, BiP napisał: 1 Odkryj ukrytą treść kirr12 1. Oto ja, kiedy bardzo dobrze i dużo się najem~ Takie przyjemności często się nie zdarzają, gdyż nasz głód jest wieczny... Dnia 6.01.2020 o 20:08, Starlight Sparkle napisał: Ambris Odkryj ukrytą treść HowXu Ukryj treść Bra1nEater Ukryj treść GrayPillow Ukryj treść 1. Ale dziwna pozycja! Taka wyprostowana... Ale widziałam, że wy, ludzie, lubicie tak rysować inne istoty. Wychodzi to bardzo różnie, ale z pewnością ta mina bardzo ładnie przedstawia moją osobowość~ 2. Znów ludzka, ale tym razem... Jak to było? Chibi, o! Minimalistyczny, ale bardzo uroczy styl. Ugh, ja powiedziałam uroczy? Ale bardzo podoba mi się kolorystyka dobrana w tym arcie. 3 i 4. Jako, że wcześniej się pojawiło to nie będę drugi raz się wysilała~ Dnia 16.01.2020 o 23:45, Starlight Sparkle napisał: pridark Ukryj treść 025aki Ukryj treść docwario Ukryj treść creeate97 Ukryj treść 1. Kolejna ludzka ja. Naprawdę jestem tak niesamowita, że chcecie mnie jako swoją rasę~? Ten soczek, zapewne wypełniony miłością zabraną niewinnym kucykom, mmmm~ 2. Podoba mi się ten art bardzo. Kolorki takie wypłowiałe, ale to bardzo dobrze wyszło. I ładnie cały kadr zapełniony. 3. Hmm... Chyba musiałam zjeść za dużo miłości i się nią wręcz upić, że dotykam w taki sposób jakiegoś kucyka! 4. Uwielbiam jak przedstawiają mnie w takim stylu! Wyglądam wtedy jeszcze bardziej creepy niż normalnie Dnia 9.02.2020 o 18:33, BiP napisał: Odkryj ukrytą treść uotapo 1. Hmm... Ciężko mi to skomentować. Dziwaczne. Znowu ludzka, ale jakby... Dziecko? I to z innymi dziećmi? Co moja mina ma wyrażać?! Czekam na więcej obrazów, wychwalających moją osobę~ Szczególnie, że dziś walentynki. Idealna okazja by z kogoś wyssać miłość. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 14, 2020 Share Napisano Luty 14, 2020 1 godzinę temu, PervKapitan napisał: Czekam na więcej obrazów, wychwalających moją osobę~ Szczególnie, że dziś walentynki. Idealna okazja by z kogoś wyssać miłość. 1 Spoiler ohemo 2 Spoiler commissioner 3 Spoiler ohemo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 2, 2020 Share Napisano Marzec 2, 2020 4 Spoiler Mercurial64 5 Spoiler Mercurial64 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 27, 2020 Share Napisano Marzec 27, 2020 jpones Spoiler groomlake Spoiler spirit-fire360 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 13, 2020 Share Napisano Kwiecień 13, 2020 1 Spoiler apricalico Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 9, 2020 Share Napisano Maj 9, 2020 2 Spoiler zacepka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 29, 2020 Autor Share Napisano Maj 29, 2020 by RaikohIllust To jakbyście chcieli wiedzieć dlaczego ostatnio Krysia taka cicha jest w swoim leżu... Wylinka to taki szczególny czas dla Podmieńców ^^ 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 1, 2020 Share Napisano Czerwiec 1, 2020 Spoiler Say-Burn-in-Heaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 Underpable 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 20, 2020 Share Napisano Sierpień 20, 2020 Spoiler magnaluna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Sierpień 21, 2020 Share Napisano Sierpień 21, 2020 (edytowany) 2snacks 1. Spoiler 2. Spoiler alloyrabbit 3. Spoiler Edytowano Sierpień 21, 2020 przez Danio Doża Venucci 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 21, 2020 Share Napisano Sierpień 21, 2020 Spoiler ~ Jade Spoiler ~ DragonBeak Spoiler ~ dzetaWMDunion 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Sierpień 22, 2020 Share Napisano Sierpień 22, 2020 2snacks 1.To Inwazjaaaa!!!!1 Spoiler 14-dash-bis 2. Spoiler johnjoseco 3. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 23, 2020 Share Napisano Sierpień 23, 2020 @Danio Doża Venucci Ich jest coraz więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 16, 2021 Share Napisano Maj 16, 2021 Spoiler uotapo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 2, 2022 Share Napisano Marzec 2, 2022 Spoiler Sirzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts