Drejka 17 Report post Posted December 20, 2019 (edited) Witajcie Chciałbym pokazać moją pierwszą grafikę inspirowaną serialem, która nosi tytuł: "Tit-anic" (w staroangielskim tit znaczy konik, kucyk). Poniżej zamieszczam cały obraz ze znakiem wodnym ponieważ mam zamiar go sprzedawać jeśli będzie duże zainteresowanie. Obok jest fragment z próbką jakości. Dlatego proszę abyście pokazywali go znajomym i piszcie czy kupilibyście coś takiego. Przy dużym odzewie zamieszczę więcej informacji. Najprawdopodobniej będzie dostępny w formacie A2 lub B2. To na razie tyle, pozdrawiam. Edited December 21, 2019 by Drejka 2 2 3 Share this post Link to post Share on other sites
zsrrknight 194 Report post Posted December 20, 2019 tit po angielsku znaczy też cyc. A ogólnie całkiem fajne 2 Share this post Link to post Share on other sites
Zexel 321 Report post Posted December 21, 2019 Podoba mi się : D Share this post Link to post Share on other sites
BiP 6,915 Report post Posted December 21, 2019 Spoko jakość... Share this post Link to post Share on other sites