Rapony Napisano Lipiec 2, 2020 Share Napisano Lipiec 2, 2020 Każdy z nas chyba zauważył, że Zecora ma znaczek. Ponieważ jednak nie przedstawia on jej talentu (leczenie kucyków) tylko znak plemienny, bardzo możliwe, że to coś glębszego. Sama Zecora jest tak tajemnicza i intrygująca, że teraz, po zakończeniu serialu nadal mało o niej wiemy. A ten znaczek... Nie wiem już sama czy nazywać go znaczkiem. W każdym razie, jest dziwny. Dlatego daje wam możliwość pisania swoich poglądów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Lipiec 2, 2020 Share Napisano Lipiec 2, 2020 Myślę że tylko kucuki mogą mieć znaczki a zebry ich nie posiadają tylko na podobieństwo znaczka mają znak swojego plemienai. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 3, 2020 Share Napisano Lipiec 3, 2020 @Rapony mam do Ciebie jedną uwagę. Regulamin Działu Zecory zabrania tworzenia nowych tematów bez uprzedniej konsultacji z opiekunem. Pamiętaj o tym tak na przyszłość. Ale temat jest ok, więc niech zostaje. A co do znaczków... Jako zebra i znajoma Zecory twierdzę, że zebry nie mają Uroczych Znaczków, tylko Glify Przeznaczenia, które są mniej dosłowne, bardziej symboliczne i z którymi pasiaki się już rodzą. Serial niestety nie daje zbyt wielu informacji o zebrach. Jest jedna Zecora i tyle. Obawiam się, że Hasbro bało się oskarżeń o rasizm. A szkoda, wielka szkoda. Choć z drugiej strony... Dzięki temu łatwiej tworzyć swoje własne głowodziała i pisać fanfiki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts