KLGDiamond Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 (edited) Good morning! Or good afternoon! Or... Przejdźmy na polski ok? Pamiętacie jak pisa... Kogo ja oszukuję? Na pewno nie pamiętacie! W każdym razie ostatnio zacząłem na dość poważnie pisać pierwszą część z serii... No właśnie. Oto Equestria. Tylko że jest jakaś taka... Nowoczesna? Nowocześniejsza od tej z G5? Otóż to. Poznajcie przygody wielu bohaterów w dosłownym i przenośnym tego słowa znaczeniu, podczas gdy Equestrią nadal rządzi Twilight. Ta... Patrząc na to co tu się dzieje, już lepiej by było, gdyby zniknęła jak w G5. No ale ty byś wolał sam o tym poczytać, prawda? Jak to się stało? Czyli prolog do całej serii. Edited December 5, 2021 by KLGDiamond Psucie się forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phylian22 Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 Interesująca opowieść powinieneś pisać kolejne rozdziały.Początek bardzo fajny i jestem ciekawa kolejnych części tej twojej opowieści. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts