Zegarmistrz Napisano Czerwiec 3, 2022 Share Napisano Czerwiec 3, 2022 Tutaj można rozmawiać na temat pojedynków które już trwają na arenach oraz ogólnie o dziale i tym, co my tutaj wyprawiamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Czerwiec 15, 2022 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2022 @Lucjan@Mephisto The Undying Chłopcy, żyjecie wy? Piasek na arenie stygnie, dobra ma za mało godzin, ja wiem że to nie szachy i trzeba trochę pomyśleć nad tym co się robi, ale czasami trzeba zdać się na żywioł. SSS (Smokin' Sexy Style) sam się nie wbije od stania i patrzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2022 Share Napisano Czerwiec 19, 2022 Dziś odpisze, ale nie miałem zbytnio czasu teraz bo rodzina z Niemiec przybyła i cały tydzień w pracy byłem a wolny czas śledziłem chodząc po mieście, komputera nawet nie włączałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się