Jump to content

Witajcie!

THESHADOW
 Share

Recommended Posts

Witajcie jestem THESHADOW jak sama nazwa wskazuje no cóż od czego by tu zacząć. 
Lubię stare gry choć i nowymi też nie pogardzę. 
Zazwyczaj słucham muzyki typu hardstyle, rawstyle i hardcore cóż czasem też posłucham czegoś innego chociaż zazwyczaj słucham właśnie tego typu muzykę.
Jestem już w fandomie od kilku lat a, dopiero pisze swój pierwszy post na mlppolska well bywa, ale lepiej późno niż wcale czyż nie.
Cóż głównie oglądam arty czy animacje czasami też słucham muzyki ale zazwyczaj słucham takich co mi wpadną w ucho.
Fanficki raczej rzecz nie dla mnie.
No i to by było na tyle tak mi się wydaje.

Edited by THESHADOW

7 godzin temu, THESHAODW napisał:

Witajcie jestem THESHADOW jak sama nazwa wskazuje no cóż od czego by tu zacząć. 

Witaj na forum. Nie chcę psuć Ci nastroju, ale przeczytaj swoją nazwę użyszkodnika :rainderp:.

Baw się dobrze i nie zapominaj o korzystaniu z przecinków, bo widzę, że masz z tym problem i przez to Twoje wypowiedzi są nieco chaotyczne.

I "żecz" się pisze przez RZ. A "w cale" pisze się "wcale". Polecam sprawdzać pisownię w google, jeśli nie masz pewności i nieco przysiąść nad swoimi postami (i edycjami profilu) profilu przed wysłaniem.

15 godzin temu, Cahan napisał:

Witaj na forum. Nie chcę psuć Ci nastroju, ale przeczytaj swoją nazwę użyszkodnika :rainderp:.

Baw się dobrze i nie zapominaj o korzystaniu z przecinków, bo widzę, że masz z tym problem i przez to Twoje wypowiedzi są nieco chaotyczne.

I "żecz" się pisze przez RZ. A "w cale" pisze się "wcale". Polecam sprawdzać pisownię w google, jeśli nie masz pewności i nieco przysiąść nad swoimi postami (i edycjami profilu) profilu przed wysłaniem.

Nie ma to jak walnąć dwa błędy bo się nie spojrzało w 100% na to co napisałem  :pinkie4: . W przyszłych postach będę się wszystko korygować i dodawać przecinki żeby nie było za dużo chaosu.

Dobry wieczór.

Dnia 22.03.2023 o 13:03, THESHAODW napisał:

ale lepiej póżno niż w cale czyż nie

Co prawda, to prawda.

Dnia 22.03.2023 o 13:03, THESHAODW napisał:

Fanficki raczej żecz nie dla mnie.

Przez długi czas też tak myślałem, aż do momentu jak znalazłem swoją niszę.
Mam nadzieje, że szybko znajdziesz swoją.:NjdaT:

• 2 weeks later...