Fragin Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Śmiało. Jakieś dyskusję, pytania, prośby lub zażalenia? Proszę wszystko zgłaszać tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Hehe ja na temat odpowiedzi o NCMC. Drobnym maczkiek pod obrazkiem wyczytalem pewna informacje i uwazam ze to jednak swietny pomysl pozdrawiam Lider NCMC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Żeby nie było wątpliwości - dopisek był na temat stworzenia gifa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Żeby nie było wątpliwości - dopisek był na temat stworzenia gifa. A to przepraszam. Jesli CMC beda potrzebowaly pomocy, Nowa Liga zawsze pomoze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Witam, mam zagwozdkę, jeśli przeginam z ilością pytań, to proszę o napisanie mi o tym ......xD Pozdrawiam BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Nie, nie, nie ma problemu. Przepraszam za brak odpowiedzi, w ten weekend się znajdą. Jestem bardzo wdzięczny za każde z pytań. Mam problemy z siecią od jakiegoś czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Ok, bez pośpiechu, można w ratach ja mam czas xD.... Pozdro .... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Przepraszam wszystkich za brak odpowiedzi, ale prawdopodobnie już w weekend się pojawią. Być może część będzie tekstowa aby nadrobić zaległości. Tutaj miałbym też pytanie do was - czy podobają wam się odpowiedzi obrazkowe, czy coś w nich zmienić? Przypomnę o tym pytaniu także w najnowszych odpowiedziach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 czy podobają wam się odpowiedzi obrazkowe Mnie się podobają i to od bardzo dawna Szefie, tylko intensywność odpowiedzi jest ciut za mała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 UWAGA! Jak będzie duuużo pytań to ustalę termin kiedy Apple Bloom będzie odpowiadała na wasze wszelakie pytania. Prawdopodobnie będą one się pojawiały co tydzień. (Wiecie... szkoła) Mam nadzieje, że nowe odpowiedzi Apple Bloom się podobają. Liczę na to, że będzie ich coraz więcej. Pozdrawiam. Phinbella Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts