Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Wow,serio bardzo ładnie to wygląda,powodzenia w dalszych pracach .Swą drogą,sam chcę zacząć rysować ale wątpię czy mi to się uda bo jak na razie to wychodzą mi same bazgroły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 12, 2012 Autor Share Napisano Październik 12, 2012 Wow,serio bardzo ładnie to wygląda,powodzenia w dalszych pracach .Swą drogą,sam chcę zacząć rysować ale wątpię czy mi to się uda bo jak na razie to wychodzą mi same bazgroły Rysuj rysuj :3 I nie przejmuj się jak ci nie wychodzi. Wszak nie odrazu Chiny zbudowano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Rysuj rysuj :3 I nie przejmuj się jak ci nie wychodzi. Wszak nie odrazu Chiny zbudowano No fakt,jak mi w końcu coś wyjdzie to może coś tam wrzucę kiedyś,wiadomo że żadna rzecz na początku nie wychodzi zbytnio ale liczą się chęci .Dzięki i jeszcze raz powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Świetne rysunki! AJ i Rarcia genialnie wyszły. ^^ Ja tam nie umiem rysować... Z papierem bym nie wyrobił, gdybym miał się zacząć uczyć rysunku. ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Oh, następna utalentowana rysunkowo osoba na forum, jaram się! Z pierwszego sortu urzekła mnie Fluttershy, oczywiście zwróciłem uwagę na Lunarną Księżniczkę, wyszło konkretnie. Czekam na następny sort, mimo wszystko wole Twoje prace na normalnej kartce niż GIMPie, ale rób jak zechcesz, rób co sam wolisz a nie co wolą inni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 super rysunki masz talent:yay: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Wspaniałe rysunki, trzeba przyznać. A twoja Luna jest po prostu boska. Sam wiele rysuję, lecz widzę u ciebie na serio duży talent, jeszcze trochę pracy i będziesz rysować porównywalnie do wielu zawodowych rysowników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 14, 2012 Autor Share Napisano Październik 14, 2012 naprawdę nie spodziewałam się aż takiego zainteresowania i że będzie się wam aż tak podobac Niestety nie miałam w tym tygodniu czasu nic nabazgrac (matura próbna z chemii) więc pomyślałam, że podziele się z wami kilkoma starszymi rysunkami (niestety nie związanymi z kucykami). Mam nadzieje że nikt nie ma nic przeciwko :3 Longtail Bright/Claud/Swiftpaw Yellowfang Halloween Cat BTW... DA zaczęłam ci rysowac twoje requesty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Nie wiem czemu Flutterka jest taka... flutterkowa (Może taki efekt wyszedł przez pozycję skrzydeł). i mi się niemiłosiernie podoba. A ostatnie rysunki: Parada słodkości (Wielbię koty) Sam rysuję i nawet do pięt ci nie dorastam, (+ nie mam jak skanować rysunków, i tylko zdjęcia robie) a kolory dodają rysunkom życia. Chwilowo jesteś najlepiej rysującą osobą jaką znam (W realu w sensie) (Podkreślam końcówkę zdania) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 21, 2012 Autor Share Napisano Październik 21, 2012 Dzięki Chętnie bym wrzuciła nowe rysunki ale kurcze nie mam czasu rysowac :/ Naprawdę postaram się cos w przyszłym tygodniu nabazgrac, a jak się nie uda... no to cóż, znowu wrzuce jakieś starocie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Nie spiesz sie. Ja też tak mam że czuje że powinienem już coś wrzucić, ale jak coś się robi w pośpiechu, to i nie za dobrze wychodzi, i nie sprawia to takiej przyjemności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Koootyyyy Bardzo ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpy Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Yay, ale to jest Super. Nie wiem co powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 No nie lubię zbytnio kotów,ale te rysunki ostatnie są genialne .Spokojnie bez pośpiechu,poczekamy na kolejne rysunki ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Twoje prace nie są ładne. Są fantastyczne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Te kociaki są prześliczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Ciekawe prace, bardzo realistyczne. Oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponitrox132 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Niezłe prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 No cóż... Dość sporo mnie nie było na forum.. Miałam lekkie problemy z kompem. Mam nadzieje że mi wybaczycie.^^ W każdym razie mam dla was parę rysunków, którymi chce wam wynagrodzić moją nieobecność I request dla Darth Evil'a ^^ I jeszcze takie testy na Gimp'ie: Kolejne rysunki (mam nadzieje) już wkrótce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Fluttershy i Luna najlepsze *-* Ogółem bardzo ładne prace <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Świetne, bardzo starannie wykonane. Czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Dzięki^^ Staram się jak mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Dzięki^^ Staram się jak mogę. No cóż. Wychodzi Ci to coraz lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 O maj gasz, to jest super ^^ O, a mogłabyś narysować Beauty Paint w klimacie tego rysunku z Fluttershy, tego trzeciego? Ładnie proooszę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Tygrysko,twoje rysunki są osom! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts