Tigresss Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 O maj gasz, to jest super ^^ O, a mogłabyś narysować Beauty Paint w klimacie tego rysunku z Fluttershy, tego trzeciego? Ładnie proooszę :3 Jasne jak tylko będe miała czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Yay, dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Wow,Fluttershy moim zdaniem wyszła fantastycznie .Gratuluję takiego talentu ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Guciowata, mam nadzieje, że się spodoba Sorrki za kolory. Jak zwykle źle zeskanowało :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Dla mnie się bardzo podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Świetny rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Świetny rysunek Taki "kulorowy" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ktoś chce jeszcze jakiegoś requesta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Jeśli chcesz to możesz narysować dla mnie Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 No, to może Discord Whooves? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Narysuj coś dla chemika:derp2: Tak bardzo proszę....... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Heh... jasne Tylko nie wiem kiedy będą bo w przyszłym tygodniu mam chyba z 6 sprawdzianów. Ale postaram się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Spoko, loko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Podoba to mało powiedziane, jest boski ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Dzięki Gućka Wiem że kolory wyszły nie tak jak powinny... ale co poradzic, skaner już dośc stary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Dzięki Gućka Wiem że kolory wyszły nie tak jak powinny... ale co poradzic, skaner już dośc stary. Trzeba nowy zakupić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Trzeba nowy zakupić Niestety, portfele puste :/ Hmm, ale niedługo święta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Niestety, portfele puste :/ Hmm, ale niedługo święta... Możesz to wykorzystać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Ale widać że okularów nie chciało Ci się rysować TWcU3 (zresztą jak większości osób) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ale widać że okularów nie chciało Ci się rysować TWcU3 (zresztą jak większości osób) Hmm na twoim avatarku nie miała okularów więc sorrki :/ Dajmy na to, że... eee zdjęła je żeby ich nie zachlapać farbą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Nic nie szkodzi, na większości obrazków i tak nie ma okularów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 witam czy mogę dołączyć się tutaj również z moimi rysunkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 witam czy mogę dołączyć się tutaj również z moimi rysunkami? DarkReaper11 ma taki temat, on nie ma nic przeciwko dodawaniu tam rysunków innych artystów http://mlppolska.pl/Watek-Rysunki-moje-i-mam-nadzieje-ze-nie-tylko--4365 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 No dobra, dzisiaj po raz pierwszy spróbowałam nabazgrac coś na Gimpie Cóż moge powiedziec... Może tylko tyle, że następnym razem spróbuje rysowac ścieszkami czy czymś tam, bo od ręki to jak widac nie zabardzo wychodzi Filly Derpy i Raindrops (taaa... za dużo "Bubbles") @Zamrok dzięki za rade. Spróbuje coś z tymi oczami zrobic Raindrops!!!! O bosz ! <3 No cóż... Dość sporo mnie nie było na forum.. Miałam lekkie problemy z kompem. Mam nadzieje że mi wybaczycie.^^ W każdym razie mam dla was parę rysunków, którymi chce wam wynagrodzić moją nieobecność I request dla Darth Evil'a ^^ I jeszcze takie testy na Gimp'ie: Kolejne rysunki (mam nadzieje) już wkrótce Raindrops wyszła Ci świetnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Tutaj bym zmniejszyła brzuszek. Tak samo kopyta zmniejszyć. A tak to - kocham twoje prace! (>*-*>) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts