cAnon Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Czyżbyś zamknął dział, Chemiku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Nadal mam trochę zdjęć do skanu ale jak widzisz zbliża się sesja i staram się uniknąć egzaminu z matmy( zaliczając kolosy na więcej niż 50%) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Kiedyś to się nazywało zaliczaniem, teraz unikaniem... dobra, więc nie robiąc offtopu, czekam na coś fajnego do hipotetycznego zdigitalizowania i życzę przyjemnej nauki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Oto AJ która narysowałem całkowicie z pamięci...... Teraz kiedy mi się nudzi na wykładach to rysuję Jak oceniacie moją pracę...co jest źle? Czy proporcje są zachowane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Proporcje są zachowane, lecz kształt twarzy przypomina mi trochę.. koło (za bardzo okrągła twarz) No i kopyta wyszły trochę dziwnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Głowa trochę za bardzo wysunięta do przodu, i kopyta sprawiają wrażenie, jakby były ze szkła. To ze względu na niewytarty zarys miejsca, gdzie teoretycznie powinna się znajdywać podkowa. I odrobinę za długi tułów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Postaram się poprawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Narysowałem Derpy Derpy i jej chemia. Edytowano Sierpień 27, 2013 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Fajne! Te grupy muffinowe. Edytowano Sierpień 27, 2013 przez miskof Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 -CH2 | -CH | -C- | -C- | -C- | C // \ O OH Kalecze ten zapis xD Da się z samych C złożyc? Muffinka jest jednowartościowa? Ciekawy jestem co z tego wyjdzie ULTIMATE MUFFFIN Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) | [ -C- ]n | Ciekawy jestem co z tego wyjdzie ULTIMATE MUFFFIN Wyszło na jaw, że muffiny są tak naprawdę polimerem! Edytowano Sierpień 27, 2013 przez miskof Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Przepis na jadalne foremki do muffinów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Kwiecień 20, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2014 (edytowany) Pochwalę się dokonaniami Dałem linki, bo obrazki mają taką dużą rozdzielczość, że mogło by to sprawić wam pewne... nieprzyjemności (ładowania obrazków itp) Są tam 1. FS 2. Jakieś cieniowania 3. Kucyki 4. FS Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez KochamChemie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Podoba mi się 9/11 Skrzywiona szyja, mniej przyjemne. Czekam na zadość uczynienie, fajnie, krzywo, niepotrzebnie w spoilerach, dobrze, nie tak źle, całkiem znośnie, oby tak dalej, bla bla bla, fejm, swag, stalin, Ogólnie fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 Dobra. Wstawiam nowy szybkorys. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Mały update. Szkice: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 (edytowany) Dobra, mały update. (tak, zdjęcia są kijowe, kartka w kratkę też kijowa... lewe pozycjonowanie jest nudne... ale... zawsze coś) Jakby co, to proszę o komentowanie. Edytowano Czerwiec 7, 2014 przez KochamChemie nie wię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 (edytowany) Jakby co, to proszę o komentowanie.Yay, ale słodkie. Dużo chęci i pracy włożyłeś, czyżby w międzyczasie jak uczyłeś się do sesji? Edytowano Czerwiec 7, 2014 przez Arpegius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 (edytowany) Dobra, kolejna aktualizacja, tym razem Fluttershy + jakieś szkice głów. Edytowano Lipiec 1, 2014 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 Kolejny update. Tym razem śpiąca Fluttershy(ale nowość) i BM. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Widać nie tylko progress, ale i wykształcający się styl. Masz moją uwagę, Chemik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 spróbuj dopracować te prace tak aby były dokonczone. Bo podstawy sa juz poprawne, czas pokombinować nad wypełnieniem, dopracowaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 Widać nie tylko progress, ale i wykształcający się styl. Masz moją uwagę, Chemik Dzięki, staram się jak mogę. Rysuję co najmniej 7 szkiców tygodniowo. Zero wzorców do budowy ciała i do pyszczków.(chociaż to postanowienie doprowadza mnie do szewskiej pasji jak czegoś nie widzę/nie czuję) Czasami do oczu sobie wezmę, albo zerknę na jakiś rysunek jak mi anatomia na prawdę źle pójdzie. spróbuj dopracować te prace tak aby były dokonczone. Bo podstawy sa juz poprawne, czas pokombinować nad wypełnieniem, dopracowaniem Wiesz, cieniowanie to ja zamierzam trenować oddzielnie, niekoniecznie na rysunkach kuców. Bardzo mnie jarają rzuty aksonometryczne z cieniowaniem. A oto nowy szkic, mam jeszcze kilka innych, ale wrzuciłem ten "bardziej udany" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) Śliczny szkic, ale wydaje mi się, że głowa kucyka, będącego z Flutterką jest zbyt mała. Edytowano Lipiec 13, 2014 przez Violett Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Bardzo ładnie. Widać postępy tylko ta głowa Twi jest za mała... bo...chwila.. ona nie ma rogu '.' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się