Nogalik Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Zdjęcia robisz kamerką internetową ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 13, 2012 Autor Share Napisano Listopad 13, 2012 Przeglądając sobie tak twoje rysunki przyznam że naprawdę masz fajną kreskę Styl naprawdę super i trzymaj tak dalej Wiem XD huhuhu *-* Dziękuje ,naprawdę !!! Zdjęcia robisz kamerką internetową ? Nogalik - Nie będę zaprzeczała ,owszem robię ,robię ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Zdjęcia robisz kamerką internetową ? Naleśnikiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Naleśnikiem... Cóż jakość nie jest świetna. Ale naleśnik to przesada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 15, 2012 Autor Share Napisano Listopad 15, 2012 Oki ,nie będę żartowała ....tak na prawdę zdjęcia robię lodówką . ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 To lodówka robi zdjęcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Więc przejrzałam twoje prace i powiem tak: Jeśli chodzi o kucyki, to masz do nich rękę, bardzo ładnie Ci wychodzą Kolorowanie tez idzie Ci dobrze (bardzo podoba mi się pokolorowana Derpy). Szkoda tylko, że nie masz skanera, bo na tych zdjęciach słabo widać ^^" Co do ludzi (chodzi o Human Luna) to masz ładny styl, ale jedna moja rada: popracuj nad proporcjami. Przy niej mam wrażenie, że ma za krótkie nogi, a stópki na pewno ma za małe. Wiem, że można mieć zamiar taki, żeby stópki/ręce/cycki były większe/mniejsze, ale to musi być widać, że "o to cho, bo to taki styl", a tu czuję, że tak być nie miało Ale jej włosy bardzo mi się podobają Podsumowując, rysujesz ładnie, ale może być lepiej! Wierz mi wiem co mówię, jak patrzę na swoje rysunki z przed 2-3 lat to nie wierzę, że to moje x) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Też tak mam ;D np uważam ,że jakiś tam mój rysunek jest prześliczny a za rok nie mogę uwierzyć ,że mi się podobał Ale dziękuje. , za szczerą opinię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 To lodówka robi zdjęcia? Jak widać - Robi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 23, 2012 Autor Share Napisano Listopad 23, 2012 robi robi ,jak ktoś nadmienił nawet kalkulatorem da się robić zdjęcia ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 robi robi ,jak ktoś nadmienił nawet kalkulatorem da się robić zdjęcia ;D A kaktusem się da ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 nie próbowałam ...robić zdjęć kaktusem !!! Eh ... A próbowaliście robić zdjęcia "drzewem" ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Fluttershy? To można robić zdjęcia za pomoca Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Drzewem się da, trzeba tylko pomyśleć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 nie ma to jak pozytywny tok myślenia ... -__- zaraz dodam nowe ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarownica Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Przyczepię się trochę: Niektóre z kucyków mają za duże bądź za małe części swojego ciała, a grzywy i ogony są mało proporcjonalne do tego, jakie są na prawdę. Jak już kolorujesz to staraj się utrzymać rzeczywiste kolory, bo grube linie a słaba kredka psują efekt rysunku, Nie przejmuj się tym co JA piszę... lubię się czepiać, czego w sobie nie lubię. Ale nie trać ambicji! Trening czyni mistrza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Mówiłam Ci już ,że lubię dobrą krytykę a nie słabe kłamstewka ... poza tym lubię słuchać co ludzie sądzą o moich pracach .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 No i bardzo dobrze, że lubisz krytykę, od tego się lepiej rysuje Już pisałem, że rysunki są fajne, jeśli mam się czepiać to mogę tylko powtórzyć, że czasem grzywy i ogony mają złe proporcje, a wszystkie drobne błędy najlepiej widzi autor/autorka, więc pewnie i tak sama najlepiej wiesz co jest nie tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Dzięki wielkie ,bardzo mi miło ,że szczere oceniacie ;D ,że w ogóle oceniacie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 To kiedy te nowe rysunki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 JUŻ DODAŁAM ! nowe zaczynają się od rysunku "nie na temat" ;S Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Discord wyszedł fajnie, tylko ma zbyt mały ząb I jakość zdjęć jest taka sobie .. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Całkiem, Całkiem śliczna Sweetie Belle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Rysunki fajne, tylko jakość zdjęć jest fatalna. Discord był fajny, i jeśli dobrze pamiętam określiłaś tę pracę jako "sexii rarcia" czy jakoś tak, te dwa rysunki były najładniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Rysunki fajne, tylko jakość zdjęć jest fatalna. Discord był fajny, i jeśli dobrze pamiętam określiłaś tę pracę jako "sexii rarcia" czy jakoś tak, te dwa rysunki były najładniejsze. Fatalna to mało powiedziane xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts