Camed Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 2 najlepsza seria książek! Przeczytałem je już dawno, ale wciąż wszystko pamiętam. Wciągnąłem je w tempie 1 książka 2-3 dni. Link do komentarza
Generalek Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Co by tu powiedzieć... Mam całą serię. Świetna. Ulubiona część? Oblężenie Macindaw. Wątek miłosny !!! Link do komentarza
Bezik Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Pożyczyłem od kolegi pierwszą część jakiś czas temu, w końcu zacząłem czytać i że całkiem mi się spodobało to skończyłem w kilka dni. No ale kolega wyjechał, a do biblioteki iść wypożyczać mi się nie chce, tym bardziej że czytam sobie ostatnio fanfici zamiast książek. Jednak pewien jestem że kiedyś będę to czytał dalej, bo ciekawy trochę jestem co tam dalej będzie. Książka jest w sumie średnia, ani za dobra nie jest, ani jakoś bardzo słaba, poziomem bardzo zbliżona do Eragona. Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Książka jest w sumie średnia, ani za dobra nie jest, ani jakoś bardzo słaba, poziomem bardzo zbliżona do Eragona. , poziomem bardzo zbliżona do Eragona.do Eragona.Eragona. Spłoń heretyku. Za porównanie tego dzieła do Eragona powinieneś zginąć. Którą część najbardziej lubię? Pierwszą, bo to od niej zacząłem i dzięki niej się wciągnąłem. Link do komentarza
Bezik Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) Spłoń heretyku. Za porównanie tego dzieła do Eragona powinieneś zginąć. ;'( Edytowano Sierpień 9, 2013 przez Bezik Link do komentarza
Recommended Posts