EmoTacoZ Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Czy byście obejrzeli, gdyby powstała wersja kinowa tego oto wspaniałego serialu ? Ja na pewno, byłbym na premierze xD haha byśmy zlot zrobil ^^ < Wokół 10 latki z rodzicami, i nagle wbijają 13-20 latkowie i siadają w jednym rzędzie > haha xD Link do komentarza
Adisso Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Jakby tak było, to moglibyśmy całą ekipą z naszego forum pojechać i przy okazji poznać się w rl Link do komentarza
EmoTacoZ Napisano Sierpień 13, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2011 Jakby tak było, to moglibyśmy całą ekipą z naszego forum pojechać i przy okazji poznać się w rl Fajnie by było, jakbyśmy wszyscy przyszli w T-Shirtach z MLP FiM haha Bk-a by była xD Link do komentarza
Adisso Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Ze mnie i Tarretha największe jaja by były, on 19 lat, ja 17 xD Link do komentarza
EmoTacoZ Napisano Sierpień 13, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2011 Ze mnie i Tarretha największe jaja by były, on 19 lat, ja 17 xD I jeszcze jakbyśmy kupili ten zestaw, co to plastikowe od coca-coli jest z bohaterem z jakiejś bajki ! xD I jeszcze jakieś pluszaki ze sobą wziąźc !! xD < tzn pluszaki - pony ;p > Link do komentarza
Adisso Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Ta kaszkietówka z kucykami, koszulki, buty, pluszaki i wbijamy bandą. Link do komentarza
Geledrin Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Ze mnie i Tarretha największe jaja by były, on 19 lat, ja 17 xD haha ja trzeci 17 , napewno bym miał ze sobą koszulkę z fluttershy Link do komentarza
Adisso Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 haha ja trzeci 17 , napewno bym miał ze sobą koszulkę z fluttershy Pokazalibyśmy że jesteśmy bardziej męscy niż inni xd. Bardziej męscy niż Rhagius, Kloce i Stejki? WhiteRaven Link do komentarza
Lukiner Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 jedyna kinówka na jaka bym poszedł jak już to gdyby była na podstawie tego fanfica: http://www.equestriadaily.com/2011/07/story-past-sins.html albo coś more grimdark reszta meh Link do komentarza
Vanadiss Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Szkoda, że Kumiko nie będzie. Może by narysowała nam kilka kucyków... Dwie Kobiety i około 20 mężczyzn. Jak one to zniosą? Link do komentarza
K0ziol Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Jak ja bym pojechałteż byłaby beka: Niby "tylko" 16 lat (w styczniu 17) ale mam 2 metry wzrostu, długie (średnie) włosy itp. Link do komentarza
EmoTacoZ Napisano Sierpień 13, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2011 Jak ja bym pojechałteż byłaby beka: Niby "tylko" 16 lat (w styczniu 17) ale mam 2 metry wzrostu, długie (średnie) włosy itp. Ale o to chodzi ! Byśmy tam siadli, i tak podekscytowani byli, jakieś teksty typu ' ja nie moge sie juz doczekac ! Bosh, kiedy miną reklamy . . . ' xD Link do komentarza
Vanadiss Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Jak ja bym pojechałteż byłaby beka: Niby "tylko" 16 lat (w styczniu 17) ale mam 2 metry wzrostu, długie (średnie) włosy itp. mi ludzie mówili, że mam 13 lat gdy miałem 10. Atrybuty te same. Człowieku, coś nas łączy? Ale o to chodzi ! Byśmy tam siadli, i tak podekscytowani byli, jakieś teksty typu ' ja nie moge sie juz doczekac ! Bosh, kiedy miną reklamy . . . ' xD taaa, a pod nami Rhagius i okazuję się, że ma 9 lat XDD Link do komentarza
EmoTacoZ Napisano Sierpień 13, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2011 mi ludzie mówili, że mam 13 lat gdy miałem 10. Atrybuty te same. Człowieku, coś nas łączy? taaa, a pod nami Rhagius i okazuję się, że ma 9 lat XDD Haha To by było epickie Chętnie bym zobaczył miny rodziców tych dziewczynek, Pewnie jakieś w stylu ' are u fcking kidding me ' xD Link do komentarza
K0ziol Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Tak - byłem w sanatorium z bratem w styczniu (Ciechocinkek:P Mój biedny wyrostek :() myśleli, że nie jesteśmy braćmi tylko tak mówimy i że to ja jestem starszy bo on wygląda na 16 lat(ma 18) a ja mając 16 wyglądam na ponad 20 niby Gdzie nie pójdę piwo bez dowodu sprzedają, ale ja nie piję Link do komentarza
EmoTacoZ Napisano Sierpień 13, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2011 Tak - byłem w sanatorium z bratem w styczniu (Ciechocinkek:P Mój biedny wyrostek :() myśleli, że nie jesteśmy braćmi tylko tak mówimy i że to ja jestem starszy bo on wygląda na 16 lat(ma 18) a ja mając 16 wyglądam na ponad 20 niby Gdzie nie pójdę piwo bez dowodu sprzedają, ale ja nie piję Przybijesz kopytko ? ;D Link do komentarza
Kalegsonnn Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 pony must be 100% abstinence(są wyjątki ) Link do komentarza
Geledrin Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Haha To by było epickie Chętnie bym zobaczył miny rodziców tych dziewczynek, Pewnie jakieś w stylu ' are u fcking kidding me ' xD haha fakt Link do komentarza
Herbi Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 A pomyślał ktoś że my gdzie indziej mieszkamy ? Link do komentarza
Geledrin Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 można by się zjechać do Warszawy to mniej więcej na środku jest Link do komentarza
Tarreth Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Świetny pomysł z tym kinem! Ja bym nawet wyszył różowy napis na czarnej koszulce: "Don't fucking try to insult MY Pony" Link do komentarza
Menmors Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Z tego co wiem to jest jakaś ( podróbka ) wersja kinowa MLP zaraz znajdę i dam link Link do komentarza
Tarreth Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Kręci nosem Wolałbym oryginalną... poza tym na pewno kinowa wersja też będzie! Grunt, by nie była w 3D... bo szału dostanę. Link do komentarza
EmoTacoZ Napisano Sierpień 14, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2011 Kręci nosem Wolałbym oryginalną... poza tym na pewno kinowa wersja też będzie! Grunt, by nie była w 3D... bo szału dostanę. W 3D byłoby strasznie uuu, nightmare moon w 3D *-* @Ja mam 100km do wrocławia, mieszkam w łódzkim, więc albo wrocław, albo Łódź, ale i tak musimy czekac, aż cokolwiek zrobią Link do komentarza
Recommended Posts