darkangelPL Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Siemka wszystkim, którzy mieli ochotę tu zaglądnąć... Rysuję dużo, ale tylko wtedy jak mnie wena najdzie, więc mogą być dłuższe przerwy między kolejnymi artami... Oto część moich prac: Kucykowa wersja mnie... Część prac związanych z Silent Ponyville... Szkic dla znajomej... I parę szkiców Nocturne'a... Wszelka krytyka mile widziana... PS. Sorki za jakość skanów, miewam drobne problemy ze sprzętem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Jedne są lepsze, inne gorsze, ta Twi wymiata, ale art pod nią ssie. Ale... No, źle nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Całkiem fajnie,fakt że niektóre wyszły lepiej ale tak czy inaczej liczą się chęci.Takie pytanie długo rysujesz już? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Mnie się naprawdę podobają, są cudowne Czy można też składać zamówienia u cb na jakies prace? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Świetne, na prawdę ładne rysunki. Podpinam się pod poprzednie pytanie: Długo już rysujesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Październik 20, 2012 Autor Share Napisano Październik 20, 2012 Kuce rysuję od Lipca, ale tak dla siebie to rysuję od jakiś 3 lat... Nie liczę czasów gimnazjum, bo wtedy rysowałem tylko na lekcjach, choć wtedy nauczyłem się porządnie szkicować. A co do zamówień, to proszę do mnie pisać na pw... Przyjmuję też zamówienia na vectory, które są tworzone na podstawie szkiców... PS. Ta fioletowa co była rysowana dla znajomej, to jest OC a nie Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Październik 20, 2012 Autor Share Napisano Październik 20, 2012 A teraz trochę vectorów... Nocturne... Gothic Cross (dla kumpla robione)... Nocny wojownik... Rozmarzenie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Dark Angel - czyli ja jako kucyk Nocturne nocą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Twój styl jest naprawdę fajny, rysunki wymiatają Wektory trochę mniej udane i pierwsze prace bardziej mi sie podobały,ale i tak jest super - 4 praca najlepsza ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Twój styl jest naprawdę fajny, rysunki wymiatają Wektory trochę mniej udane i pierwsze prace bardziej mi sie podobały,ale i tak jest super - 4 praca najlepsza ^^ Cieszę się, że komuś odpowiadają moje prace a co do wektorów, to na serio muszę nad nimi więcej popracować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie wiem czemu, ale rysunki przedstawiające twojego avka, kojarzą mi się z grą PROTOTYPE... Może to przez te elementy czerwieni... A tak po za tym to zaiste są twe rysunki, masz talent... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Są takie MHROCZNE.......:N9EAZ: Super rysujesz naprawdę mi się podoba twój styl... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie wiem czemu, ale rysunki przedstawiające twojego avka, kojarzą mi się z grą PROTOTYPE... Może to przez te elementy czerwieni... A tak po za tym to zaiste są twe rysunki, masz talent... Są takie MHROCZNE.......:N9EAZ: Super rysujesz naprawdę mi się podoba twój styl... Cieszę się, że moje szkice się wam podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 A oto moje kolejne prace *Dark Angel i Cloudchaser *Szczęśliwe życie z ich córeczką *A teraz mała Breeze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Ładne rysunki,a te mroczne (nie znam się na tych klimatach) są osom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Takie, takie mroczne xD Podobają mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Dawno mnie tu nie było,a szkoda.Że tak powiem te ostatnie rysunki są słodkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Mhroczne i fajne. Wstaw jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Kiedy nowe prace ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 bardzo fajne rysunki podziwiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Sooo .... Dark ... ? *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Cieszę się, że się podobają A co do stylu, to po prostu taki już mam Czasem różne mroczności na lekcjach rysuję A następne prace będą, jak tylko mnie wena najdzie Choć ostatnio w miarę często mnie nawiedza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Nie mogę się doczekać nowych prac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 A o to kolejne *Nocna randka *Każdy wspólny poranek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Bardzo fajne. Nie mam się do czego przyczepić. Coraz lepiej Ci to wychodzi i masz bardzo fajny styl rysowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts