arameje Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 rysunki są super i oby tak dalej ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Wszystkie twoje prace bardzo mi się podobają. Czekam na następne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 A może narysujesz jakąś pracę w mniej mrocznym stylu ? Jakąś wesołą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Em, a Breeze to nie była wesoła? XD Spoko, postaram się coś wesołego narysować Może coś na meecie jutrzejszym coś naszkicuję I dziękuję wszystkim za słowa uznania, nie wiecie nawet jak mnie to cieszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Świetne rysunki, kucyki są bardzo ładne, ale nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, że drzewo jest bardzo fajnie zrobione. Oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Następny art *Pokój dziecięcy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie zauwazylem tutaj rodzinki Sky'ów (if you know what i mean) Moze tez je dodasz??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Bosko rysujesz ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Bardzo ładny art Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Em, jak chcesz, Fire... Niedługo wstawię rodzinkę Sky'ów, ale najpierw musze ogarnąć, gdzie ja tego arta mam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Świetne, naprawdę mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 A tu starszy art, na życzenie Fire Sky'a *rodzinka Sky'ów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Bardzo fajne - Takie słodkie Naprawdę mi się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Cieszę się, że moje prace się podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Cieszę się, że moje prace się podobają Podobają to za mało powiedziane Są prześliczne i przesłodkie (niektóre) xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Spoks XD Jak coś, to na szkice zamówienia przyjmuję XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Spoks XD Jak coś, to na szkice zamówienia przyjmuję XD A przyjmujesz na takie "dziwne" rzeczy ? Bo Igor (67k) często odmawia przyjęcia moich dziwnych zamówień xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Też cie kocham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Też cie kocham. Bardzo mi miło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Praktycznie każde rysuję, jak chcesz, to na mojego deva looknij XD Zamówienia dawać na pw XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Praktycznie każde rysuję, jak chcesz, to na mojego deva looknij XD Zamówienia dawać na pw XD Dlaczego na pw ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Lepiej mi się na zamówienia patrzy, i wiem ile tego jest w końcu XD Z resztą tak jest mi wygodniej XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Bardzo mi miło Ciebie też. Kocham Cie jak rodzonego brata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Lepiej mi się na zamówienia patrzy, i wiem ile tego jest w końcu XD Z resztą tak jest mi wygodniej XD Spoko, loko Znajdę coś to wyślę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts