L'estaca Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 a skad masz materiał że jest taki puszysty? Bo chyba cos skonstruuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 A ile w naszych pieniążkach wychodzą tkaniny? za takiego tyciego koło 50 zł. a skad masz materiał że jest taki puszysty? Bo chyba cos skonstruuję tylko i wyłącznie efutro.pl ;3 dzianina Leon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 [o zobaczeniu Vinyl pluszaka... rzygam tęczą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Można zrobić tak' date=' że podasz swój adres, a ja płacę z góry i przysyłają Ci materiały kurierem pod dom?[/quote'] jasne ;3 tylko lepiej mnie poinformować przed tym owo a z ciekawości- jakiego kuca byś chciał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Shut up and take my money! Napisz na pw ile chcesz za Lunę,malutką, najmniejszą jak się da. Bardzo bym była wdzięczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Słodziutkie Fluttershy 4 gratuluję. Długo nad nimi siedzisz? zależy ^^ od 3h do tygodnia ;3 to zależy od szczegółów i wykonczenia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmarre Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 O mój świecie! Są przepiękne! Ile takie duże mają wymiarów? I czy wtedy jest taka sama cena, bo chętnie bym zamówiła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 O mój świecie! Są przepiękne! Ile takie duże mają wymiarów? I czy wtedy jest taka sama cena, bo chętnie bym zamówiła dużych nie robię bo mi się nie opłaca. załóżmy taki człowiek z US da mi 200$ a polakowi żal nawet 200 zł i tak robię wielki wyjątek tym, że sprzedaję te małe po 70 a nie 150 zł bo normalnie za 50$ schodzą i nie ma z tym problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmarre Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 dużych nie robię bo mi się nie opłaca. załóżmy taki człowiek z US da mi 200$ a polakowi żal nawet 200 zł i tak robię wielki wyjątek tym, że sprzedaję te małe po 70 a nie 150 zł bo normalnie za 50$ schodzą i nie ma z tym problemów. A mogłabym zamówić swoją postać? ( tylko dzisiaj oficjalnie o 16-18 bym ci powiedziała), I ile (około) one mają centymetrów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwood Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 piękne ! pomyśleć że ja nie umiem guzika do koszuli przyszyć XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarownica Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Dołączam się do Nightmarre! Można zamówić własne postacie? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 A mogłabym zamówić swoją postać? ( tylko dzisiaj oficjalnie o 16-18 bym ci powiedziała), I ile (około) one mają centymetrów z ogonkiem 26 i czy możesz- to zależy wyłącznie od kolorystyki bo te polskie kolory są nieco ograniczone >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Można wiedzieć' date=' kiedy twoje prace otworzą oczka[/quote'] jeszcze 230$ na hafciarkę uzbieram :3 jak bardzo dobrze pójdzie to dostanę ją na nowy rok ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Ile się robi takiego pluszaka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Za każdym razem kiedy oglądam te prace wydają się one coraz lepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Zukori, żyjesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yogobelle Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 A ja mam inne zgoła pytanie.Czy udało by mi się od ciebie uzyskać wykrój?Mam resztki materiału i nie chce kupować tylko sama spróbować uszyć,ale nie mam jakiegoś ładnego wykroju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon78657 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 A ja mam inne zgoła pytanie.Czy udało by mi się od ciebie uzyskać wykrój?Mam resztki materiału i nie chce kupować tylko sama spróbować uszyć' date='ale nie mam jakiegoś ładnego wykroju [/quote'] Mnóstwo wykrojów jest w internecie szczególnie na deviantArcie. Do wyboru do koloru: http://browse.deviantart.com/?q=pony+patterns Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yogobelle Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Chodzi mi o takie właśnie maleństwa jak robi zukori .Nie te zwykłe bo takich to nawet szukać nie trzeba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon78657 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 to wykrój jest podobny do tych co tutaj tylko nogi trzeba inaczej wykroić, no ale ja ci już tu nie pomogę nie będę zdradzać handlowych tajemnic Zukori. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Zukori' date=' żyjesz ? [/quote'] żyję, żyję xD tylko jestem mocno zagoniona ^^ mam dużo zamówień..może nie są one kucykowe ale.... ^^ a pattern o który proszono mnie powyżej- podesłany! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Jak to dobrze, że żyjesz Wstawisz coś nowego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yogobelle Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Dziękuję,dziękuję,dziękuję... .Nie wiem jak mam być ci wdzięczna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Wstawisz coś nowego ? jak chcecie ^^ jeszcze pracuję nad gigantyczną Twi i jeszcze czymś co jest tajemnicą ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 O Boże, jakie one są słodkie :3 Czy kiedyś tak jak poprzednicy, chciałabym swojego OC-ka. Czas zbierać kaskę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts