Nogalik Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Czekam, czekam .. Ale ile można czekać ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Jutro na pewno dodam bo na dzień dzisiejszy mam dopiero 3 prace, a potrzebuję minimum 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Spoko, loko. A tak w ogóle to cześć XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Szykujcie się na (jak to powiedział Eriks) kaskadę słodkości! Teraz aktualnie pracuję nad nową sesją, tym razem z Vinyl Scratch (dobrze napisałam?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Fajne, takie.. takie .. słodziutkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Ależ nie ma za co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Przeurocze arty ^^ Flutterka wyszła cudownie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Przeurocze arty ^^ Flutterka wyszła cudownie ^^ Ona rysuje bardziej urocze prace, tylko się tutaj nimi nie chwali xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ooooww... Nie mogę tego określić inaczej niż słodziutkie. Może kolejną postacią (Po Vinyl, na którą strasznie czekam), będzie Rarcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Gućka, żyjesz ?! :< Od długiego czasu nie zaglądasz na forum : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Pewnie jeszcze śpi, bo niedziela. Tylko my takie ranne ptaszki XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie odpisuje mi na pw od 2 dni, może coś się jej stało xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Może ma szlaban? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Może ma szlaban? Może .. :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Przeurocze arty ^^ Flutterka wyszła cudownie ^^ Dzięki bardzo ^^ Ona rysuje bardziej urocze prace, tylko się tutaj nimi nie chwali xD Taak Następnym razem, kiedy dodawać będę prace z Vinyl (postaram się jutro) dodam też jedną pracę "tego typu" xD Gućka, żyjesz ?! :< Od długiego czasu nie zaglądasz na forum :< Żyję, żyję, po prostu miałam karę (dalej mam xD ale w weekendy rodzicie są w domu) :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Nie dodawaj pracy "tego typu", bo polecą punkty ostrzeżeń xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 To dodam w linku z napisem "Vinyl +18" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 To dodam w linku z napisem "Vinyl +18" xD No cóż, nie mogę się doczekać xD I tak Chrysalis którą dla mnie narysowałaś jest najlepsza xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Fajnie że Ci się podoba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Fajnie że Ci się podoba ^^ Podoba to za mało powiedziane Jest przecudowna xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Nadszedł czas na Vinyl Scratch! Vinyl +18 Następna sesja z Rarity na życzenie Eriks'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Pierwszy obrazek wyszedł fajnie Rysunek +18 też wyszedł ciekawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Z tego co wiem, nie masz jeszcze 18 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Z tego co wiem, nie masz jeszcze 18 lat Ale nie zmienia to faktu, że jestem starszy niż Ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts