Nikern Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Witam. Jak widać będziemy mówić tu o serii Left 4 Dead. Przyznam że ostatnio za namową brata kupiłem tę grę na steamie (przecena z 15 euro na 3 była dobrą okazją) i bardzo ona mi się spodobała. Nie ma to jak siekanie całych hord zombiaków Jakie jest wasze zdanie na temat tej gry? A może ktoś ma ochotą na wspólne wyrzynanie nieumarłych w imię Equestrii? Piszcie P.S Mój nick na stimie: Nikern Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Gierka epicka! Bardzo fajnie się gra, ale tylko ze zgraną ekipą, gdzie wszyscy są ogarnięci, nie rushują i wszyscy są na mikro. Z wesołą kompanią skleconą na biegu z przypadkowych, niedoświadczonych osób lub trolli może być nieciekawie...no i dochodzi nuda po pewnym czasie, jeżeli nie gra się na modach i custom mapkach( a te potrafią być nieziemskie). Kiedyś preferowałem 1 od 2(za klimat), ale obecnie 2 ma to co 1+jeszcze więcej, więc jest zdecydowanie lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Ja czekam, aż na steamie pojawi się workshop do L4D2, ale mogę z chęcią pograć nawet od tak, spontanicznie . Nick na Steamie to Sliver, poznacie mnie po Pibkie Pie w Avku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 W Lefciora fajnie gra się tylko ze znajomymi + voice chat, inaczej jakoś mnie to nie bawi. Randomowi ludzie w kontrach zazwyczaj uciekają gdy przegrywają, psując przy tym zabawę. Jak znowu ściągnę lefta to chętnie zagram z wami, kontra albo realizm expert kampania (inaczej nie ma zabawy). Jutro powinienem już mieć wieczorem pobrany. Nick na steam Syskol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 W L4d swego czasu byłem wyjadaczem Ta przecena na dwójkę jeszcze trwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Grę (dwójkę) kupiłem w promocji dla modów, ale niestety ta gryzie się z moją zintegrowaną kartą dźwiękową. Mimo to pograłem trochę. Przy odrobinie cierpliwości można zrobić z niej Left 4 Ponies i mieć niezły ubaw (CMC jako Boomer rozbrajają) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Najwaznijsze, jak ktoś zastanawia się czy kupić 1 czy 2 to o pierwszej części najlepiej zapomnieć. Wszystkie mapy zostały już przeniesione do 2, więc nie ma sensu bawic się z pierwszą częścią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 @Syskol Już wszystkie? Myślałem, że jeszcze kilku brak. A co do gry. Pograłem dwa tygodnie i mi się znudziło, ale to u mnie standard. Ewentualnie jak kuzyn mnie zmusi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Potwierdzam. Kupiłem w niedziele Lefta 2 i wszystkie kampanie z 1 są. Więc naprawde warto. A promocja nie wiem czy trwa jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Całość ładnie, oficjalnie przeniesiona + ta nowa kampania, która jest taka sobie. Ja w lefta przestałem grać po 230h bo się ekipa posypała, ale mam znajomych co grali w to po 2000h i dalej im sie nieznudził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts