Estherenn. Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 No to tak. Lubię sobie porysować i chciałam się moimi rysunkami tutaj podzielić. Na pierwszy ogień idzie Księżniczka Luna w stroju na Wielką Galę Grandgalopu,którą narysowałam dzisiaj. Póki co nie moge podłączyć skanera,więc wstawiam zdjęcie nienajlepszej jakości. Czekam na jakieś opinie i uwagi. Amen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Piknie rysujesz!! Fajny krój sukienki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Proporcje, proporcje i jeszcze raz proporcje! Jeżeli malujesz z pamięci, to najpierw kilka pierwszych rysunków zrób patrząc na to, co chcesz narysować. Wszystko nieco za bardzo wyciągnięte i skrzydła źle przylegają... ale mimo mojej szerokiej krytyki, to jest naprawdę dobrze. Masz potencjał, tylko kilka rzeczy dopracować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Nie jest źle jeszcze,popracuj a będzie jeszcze lepiej ^^.Tak czy inaczej talent masz to trzeba przyznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 6, 2012 Autor Share Napisano Listopad 6, 2012 No to zacznę od Luny,tym razem zeskanowanej,co jest równoznaczne z lepszą jakością Kolej na Hellsinga,rysowany ponad rok temu: Kuroshitsuji,też narysowany rok temu Blossomforth,żeby nie było,że mało kuców Twilight Sparkle Rainbow Dash Książę Blueblood najwidoczniej przejrzał na oczy San Książę Arren Chcę tylko dodać,że te 'przebarwienia' nie są moją winą,tylko mojego starego skanera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Masz talent "na bardzo wysokim poziomie"... Ćwicz, nie zmarnuj go... Tylko popracuj nad kucykami... bo wyglądają jak "jamniki"... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 6, 2012 Autor Share Napisano Listopad 6, 2012 popracuj nad kucykami... bo wyglądają jak "jamniki"... xD To właśnie jeden z większych błędów ;P rysuję za długi tłów,więc wydłużam nogi,później głowa jest za mała..i tak dalej ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Postaci anime rysujesz genialnie *-* Ale kucyki dopracuj, wyglądają jak jamnikowate konie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Fajne, fajne. Te o tematyce nie-kucykowej lepiej Ci wychodzą. :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Anime- jest świetne. Naprawdę look good. Za to kucyki. Po pierwsze: Nie rysuj im kopyt. One mają jednolite nogi. Po drugie: Skróć nogi, tułów, głowę. Po trzecie: głowy zaokrąglaj. Po czwarte: taka RD ma zdecydowanie krótsze skrzydła. Ale ogólnie spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 7, 2012 Autor Share Napisano Listopad 7, 2012 Za to kucyki. Po pierwsze: Nie rysuj im kopyt. One mają jednolite nogi. Po drugie: Skróć nogi' date=' tułów, głowę. Po trzecie: głowy zaokrąglaj. [/quote'] To miały być kucyki w wersji typowo końskiej stąd te kopyta. A co do punktu trzeciego,to czy widziałeś kiedykolwiek KONIA z głową idealnie okrągłą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Dawno nikt tutaj nie zaglądał, czas to zmienić. Ps: Dlaczego nie pojawiają się nowe rysunki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Dlaczego nie pojawiają się nowe rysunki ? Nie chce mi się ruszyć tyłka i zeskanować xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Zaczynam dziś od Kryśki z dedykacją dla Nogalika (w rl wydaje mi się ładniejsza ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Jeżeli tak, to udało ci się dobrze. Ale te nowe są bardzo fajne i przyjemne dla oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Dzięki za Chrystalis. Lecz trochę te zęby Ci nie wyszły. A co do reszty rysunków - Koloruj je dokładniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Masz wielki talent ,lecz kucyki Ci nie wychodzą ! Ocenisz moje rysunki ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Olu, dlaczemu zaniedbujesz temat ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Wg mnie kredki nie nadają się do kolorowania w stylu anime (cell shading),jedyna praca która mi się tak mega podobała, to ta ruda typka (2ga od dołu w ostatnim poście, w sumie nie zdziwił bym się jakby mi ktoś zaraz powiedział że to jest typek, znając anime.. ) No i takie duperele typu to że Raito ma zeza rozbieżnego itp :> (ogólnie, to szczegóły, ale takie szczegóły często przyciągają uwagę i psują cały efekt) PS.: Jak tak patrzę po pierwszej stronie, to fajnie też wyszedł ten chłopak z Kuroshitsuji, San i Blossomforth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Wg mnie kredki nie nadają się do kolorowania w stylu anime (cell shading),jedyna praca która mi się tak mega podobała, to ta ruda typka (2ga od dołu w ostatnim poście, w sumie nie zdziwił bym się jakby mi ktoś zaraz powiedział że to jest typek, znając anime.. ) No i takie duperele typu to że Raito ma zeza rozbieżnego itp :> (ogólnie, to szczegóły, ale takie szczegóły często przyciągają uwagę i psują cały efekt) PS.: Jak tak patrzę po pierwszej stronie, to fajnie też wyszedł ten chłopak z Kuroshitsuji, San i Blossomforth Wszystko co koloruje nadaje się do kolorowania xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 No proszę,Estherenn rysuje! Kucyki w wersji koni ,wyszły świetnie.Zwykłe kucyki też.Nic dodać nic ująć .A co do postaci z anime to niezabardzo się na nich znam ale myślę że też dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 No proszę,Estherenn rysuje! Kucyki w wersji koni ,wyszły świetnie.Zwykłe kucyki też.Nic dodać nic ująć .A co do postaci z anime to niezabardzo się na nich znam ale myślę że też dobrze. Rysuje, tylko nie dodaje nowych prac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Olu, żyjesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Olu, żyjesz ? Dołączam się do Twojego pytania ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Dołączam się do Twojego pytania ^^ Bardzo się cieszę z tego powodu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się