Estherenn. Napisano Styczeń 27, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2014 Miałam nie komentować (robię generalny przegląd tematów w dziale z artami, nie zatrzymuję się wszędzie), ale... To na ręce jest epickie *.* Co w tym jest epickiego? DX Krzywe jakieś i w ogóle XDDD Ou, przypomniałam sobie o czymś, czego tu nie wstawiałam Pink Floyd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 4, 2014 Autor Share Napisano Marzec 4, 2014 Trejd postać należy do maslozerca.deviantart.com Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 unikaj kanciastych elementów. W oczach robisz ostre rogi jak jakies kolce ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Ehe ehe nowy rysunegg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Przednie kopyta Celesti wydają mi się lekko nieanatomiczne, poza tym nie widzę innych błędów. Fajne grzywy i skrzydła, oraz tło. Co do samych kucyków nie jestem przekonana, ale nie umiem powiedzieć, o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Troszku zepsułam. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Estherenn. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Najbardziej favowany obrazek na moim dA. Ludziom się podoba, ludzie nie mają gustu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 Arttrejd z moją psiapsiółą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Przenoszę temat do działu ogólnego, gdyż znajdują się w nim nie tylko arty tradycyjne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Maj 23, 2015 Autor Share Napisano Maj 23, 2015 W sumie ten temat umarł, bo zaniedbałam rysowanie na rzecz fotografii, noale nieudana próba sportretowania mojej żony I zabawa w zentagle, dwa pierwsze, więc niezbyt udane, reszty nie chce mi się wrzucać. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Maj 31, 2015 Autor Share Napisano Maj 31, 2015 (edytowany) Na zdjęciach z zentangle przeważnie są jakieś długopisy/pióra/cienkopisy, bo ludzie często myślą, że to po prostu tekstury ponakładane na zdjecie, a ten pisak jest tam jako narzędzie zbrodni, byze każda oglądająca to osoba miała świadomość, że ślęczałam nad tymi wzorkami i szczegółami, a nie pobawiłam się chwilę w gimpie/fotoszopce Może jak zainwestuję w zestaw kolorowych cienkopisów/kolorowe tusze do piórka to z nudy zrobię coś z kucami. Ale raczej wolę najpierw pokończyć zaczęte obrazki wśród których jest jeden stylem zentangle, ale w trochę innym wydaniu niż te dwa. Edytowano Maj 31, 2015 przez Estherenn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 (edytowany) Łał Umbreon i znak Yin Yang są po prostu genialne. Podoba mi się i odcień czerni i to, że są wykonane z wzorków. Czasem rysuje coś takiego na lekcjach z tym, że w moim przypadku jest to obrysowywanie kratek i rysowanie wzorków tylko po to, żeby wyszedł z tego jeden chaotyczny wzór Może następnym razem uda ci się zrobić Glaceona, albo na czerń to bardziej Darkraia Edytowano Maj 31, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Maj 31, 2015 Autor Share Napisano Maj 31, 2015 Nie wiem, czy będę się jeszcze bawić w rysowanie pokemonów, zobaczy się. Miałam w planie popróbować dotwork na Arcaninie, ale w sumie to mi się nie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Sierpień 26, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2015 próba rysowania ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się