Nogalik Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Raczej będzie AppleJack Też tak sądzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Skończyłam Swizzle w skarpetach (pierwszy szkic na poprzedniej stronie) i końcowy efekt jest taki Wyraz jej twarzy miał mówić "Co to ma być?",a czy wyszło to już ocenicie sami I teraz inna sprawa.Proszę o ocenę prac między innymi pod względem anatomii,bo ta mi nie wychodzi.Niezbyt fajne są też komentarze typu Też tak sądzę One nic nie wnoszą do tematu,to tylko bezsensowny offtop. Aha,prawdopodobnie dzisiaj pojawi się akwarelowa Applejack i może zrobię Rarity,bo z nią nie ma zbyt wiele roboty ;3 Aha, i jeszcze zapraszam na mojego DeviantArta http://estherenn.deviantart.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Cóż, moim zdaniem ucho i skrzydła są zbyt duże, nie wiem czy to tak powinno być, czy też nie, to tylko moje zdanie A te skarpetki są bardzo fajne, pasują jej do grzywy i ogona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Nogi są za chude i ucho jest za duże. Ogólnie wygląda fajnie, dobrze dobrane kolory skarpetek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Applejack skończona! Rarity w produkcji Jutro tata dokupi mi kartek,więc zacznę robić następne szkice. Jaki kucyk ma być następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Jak ładnie rysujesz księżniczko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Myślałaś o namalowaniu księżniczek i cmc akwarelowymi kredkami? AJ jest śliczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Co ty na to żeby następna była Dashie w tęczowym afro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Applejack przypomina mi Pinkie w Twoim wykonaniu - Jest świetna Chyba jeszcze nie widziałem Chrysalis w Twoim wykonaniu, jeśli chcesz to ją narysuj xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Myślałaś o namalowaniu księżniczek i cmc akwarelowymi kredkami? AJ jest śliczna Nie kredkami,tylko FARBAMI Co ty na to żeby następna była Dashie w tęczowym afro Dashie już była ;3 Applejack przypomina mi Pinkie w Twoim wykonaniu - Jest świetna Chyba jeszcze nie widziałem Chrysalis w Twoim wykonaniu, jeśli chcesz to ją narysuj xD Taa,takie same bezrozumne oczy :twilight9: A co do Kryśki,to się zobaczy ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 AJ przesłodka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Rarity nareszcie skończona. I po raz kolejny atak głupiego skanera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Rzeczywiście, skaner Ci ukradł tą...efektywność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Jak zwykle, rysunek farbami w Twoim wykonaniu jest zaj**isty. Uśmiech jest epicki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Nudziło mi się,jak nie miałam neta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Śmiechowa praca, tylko derpy powinna być trochę większa, bo w porównaniu do innych kucyków jest malutka xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Szkic do akwarelowej Cadance. I jak? Bo mi się (o dziwo) podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Piękne! A przyjmujesz zamówienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 A przyjmujesz zamówienia? Tak,wal śmiało :3 Tutaj,albo na PW,mi to obojętne ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Mi również się podoba, tylko skaner trochę to rozjaśnił Nie mogę się doczekać tego efektu końcowego xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Tak,wal śmiało :3 Tutaj,albo na PW,mi to obojętne ;3 To ja bym prosiła Pinkamenę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Może by tak więcej szczegółów? Tzn, szkic/akwarela/kredki? Portret/cały kuc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Cała, a resztę już zrób, jak uważasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Pinkamena dla Fryty. Nie wiem, czy sie podoba, bo tak to jest, gdy się zwala myślenie na mnie No i Celestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Do Pinkameny nie mam zastrzeżeń, wyszła dobrze - Ale Celestia wyszła jeszcze lepiej, jej grzywa jest przecudowna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się