DarkReaper11 Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Witam. W tym wątku chciałbym pokazać kilka swoich prac. Dlaczego taki temat? Ponieważ wiem ze nie każdy odrazu chce zakładać własny wątek zeby pokazać tylko dwie lub jedną pracę. Chciałbym aby każdy kto ma jakić rysunek i chciałby go pokazać innym bez obawy umieścił go tutaj ;D Hmm tak mnie jakoś wzięło na coś z użyciem kredek: A tutaj mała odskocznia od MLP i coś co bardzo lubie czyli Warhammer 40k: Mam szczerą nadzieje że wam się spodobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Fajne prace, ten młot wygląda tak jakby się trochę wykrzywił, ale i tak wygląda dobrze No i skoro chcesz, żeby nie były tylko Twoje to proszę, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 Hmm... to może jeszcze coś: Nie wiem skąd ten pomysł ale mam nadzieję że nie wyszło najgorzej: A tutaj moment z odcinka bodaj że 7 albo 6 Oceńcie sami!!!... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Fluttershy wyszła tak uroczo ! Naprawdę, ładnie rysujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 Fluttershy wyszła tak uroczo ! Naprawdę, ładnie rysujesz. Dziękuje bardzo ;D Takie komentarze są dla mnie bardzo budujące bo mówiąc szczerze to bardzo długo zastanawiałem się czy pokazać swoje prace, ponieważ bałem się opinii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Bardzo oryginalny sposób przedstawienia grzywy RD..... Bardzo mi się podoba:fluttershy5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Dziękuje bardzo ;D Takie komentarze są dla mnie bardzo budujące bo mówiąc szczerze to bardzo długo zastanawiałem się czy pokazać swoje prace, ponieważ bałem się opinii Sam zapewne wiesz, że prace są świetne Wstawiaj ich więcej, opinia na pewno będzie pozytywna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 A zatem kolejne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Świetne, naprawdę miło się ogląda tak dobrze wykonane rysunki. Byłbyś w stanie narysować Chrysalis ? (Proszę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Jeśli rysujesz to z pamięci to jestem pod wrażeniem, bo te rysunki są A jeśli nie.....to nie zmienia faktu że są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Bardzo dobre rysunki , nic tylko pozazdrościć talentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 A teraz troszkę zabawy w gimpie Oraz taki mały mix, nie potrafię tego dokładniej określić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 To jest świetne ! Patrzę na to, patrzę i się napatrzeć nie mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 6, 2012 Autor Share Napisano Listopad 6, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Bardzo kreska podobna do Oryginalnego MLP co mi się podoba bo sam takiej używam, bardzo fajne cieniowanie i kolorowanie. Jednym słowem jak dla mnie super :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 7, 2012 Autor Share Napisano Listopad 7, 2012 A tutaj ze specjalna dedykacja dla... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 A tutaj ze specjalna dedykacja dla... To jest zajedwabiste. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Te rysunki są super. Nie mam pytań ani zastrzeżeń. Czekam na więcej bo są 20% cooler niż niektóre które widziałem na tym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 świetne rysunki:pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Dziękuje bardzo za opinie! W weekend postaram się zrobić 2-3 prace i od razu je zaprezentować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Dziękuje bardzo za opinie! W weekend postaram się zrobić 2-3 prace i od razu je zaprezentować Nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Nie potrafię dodać tu jakiegoś sensownego opisu wiec powiem tylko tyle że niestety nie wyszło mi cieniowanie Applejack i kilka elementów przy Rainbow Dash. Pomimo to mam nadzieję, że nie jest to tak odrzucające i ta praca wam się spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ta praca jest świetna, tak jak wszystkie inne Twoje prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Ta praca jest świetna, tak jak wszystkie inne Twoje prace. Dziękuje, miło mi to słyszeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Dziękuje, miło mi to słyszeć Twoje prace są warte docenienia. Czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts