Arctic Cat Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 A mi się Dark twoja praca podoba taka jaka jest Bardzo fajnie ci wyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Mi tam podobają się wszystkie prace. Takie estetyczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Dziękuję wam za opinie Mrs.Octavia bardzo ładna praca. Tylko ten dział nie jest dla niej przeznaczony. Dziękuję ci za to że wrzucasz swoje prace ale powinny to być rysunki nie prace graficzne. Jest odpowiedni do tego dział, tam możesz się nimi pochwalić Nie żeby mi to przeszkadzało Ale zasady to zasady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Dziękuję wam za opinie Mrs.Octavia bardzo ładna praca. Tylko ten dział nie jest dla niej przeznaczony. Dziękuję ci za to że wrzucasz swoje prace ale powinny to być rysunki nie prace graficzne. Jest odpowiedni do tego dział, tam możesz się nimi pochwalić Nie żeby mi to przeszkadzało Ale zasady to zasady. Heh rysunki... a mógłbyś mi pokazać ten wątek? ja nie mogłam go nigdzie znaleźć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Nie mówię o wątku tylko o dziale Proszę bardzo, oto on: http://mlppolska.pl/Dzial-Digitale-photoshopy-tablety--204 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 nudziło mi się więc, a pozatym myślę już o sylwstrowej to taka Twi mi wpadła: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Cóż wygląda bardzo ładnie, ale jakość zdjęcia jest.. zła xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkarogo Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Kilka moich nowszych rysunków/grafik (niepotrzebne skreślić) : Jest jeszcze kilka tu: http://majkarogo.deviantart.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Majkarogo, jak Ty to robisz ? Ja nigdy tak nie narysuję.. : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Oceniłam już wcześniej twoje rysunki w oddzielnym poście, ale powtórzę. GENIALNE.! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkarogo Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Majkarogo, jak Ty to robisz ? Ja nigdy tak nie narysuję.. :< Normalnie... szkic ołówkiem, potem poprawiam cienkopisem i zaokraglam nim wszystkie ostre wcięcia, a następnie koloruję, nic wielkiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Normalnie... szkic ołówkiem, potem poprawiam cienkopisem i zaokraglam nim wszystkie ostre wcięcia, a następnie koloruję, nic wielkiego Nie ogarniam tego .. Ale i tak podziwiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkarogo Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Nie ogarniam tego .. Ale i tak podziwiam Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Majkarogo też muszę przyznać, że wygląda to przecudnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkarogo Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Majkarogo też muszę przyznać, że wygląda to przecudnie Dziękuje bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Jakość zdjęcia zawalista, bo mój toster robi kijowe zdjęcia, ale co tam ta Scoot jest warta uznania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Widzę, że wyłania nam się tu druga Magenta jeśli chodzi o rysowanie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Fajna Scootie. Oczy wydają się być trochę nieproporcjonalne, ale to taki drobny szczegół, że na pierwszy rzut oka mało kto zauważy. Jednym słowem nie da się opisać tego obrazka, jest, cudny, śliczny, słodki, HNNNGGG, d'awww, ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dark, co z moim rysunkiem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 @up Ładnie mi sie podoba i fajna poza teraz ja <3 Mrs. Octavia dałem co like na deviant za zarąbiste parace i watcha też więc czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dark, co z moim rysunkiem ? Kurcze... Właśnie miałem do ciebie tej sprawie pisać... Nie dam rady zrobić go na dzisiaj, lecz jutro raczej na pewno się pojawi. Bardzo cię przepraszam ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Taki tma rys. nawiązujący do mojego nowego Fanfic-a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Kurcze... Właśnie miałem do ciebie tej sprawie pisać... Nie dam rady zrobić go na dzisiaj, lecz jutro raczej na pewno się pojawi. Bardzo cię przepraszam ;/ Spoko, nic się nie stało Ja poczekam.. Ja mam czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Masz naprawdę śliczne rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Rysujesz świetnie! Bardzo mi się podobają Twoje arty, zwłaszcza te czarno-białe z kolorowymi oczami, to tworzy genialny efekt ^^. Ja tak robiłem kiedyś z krwią o_O. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts