scalefrom_pl Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Myślę żeby zrobić jeszcze fluttershy jako terminatora FS pewnie będzie z Heavy Flamer ;P ale to tylko przypuszczenia. Nie mogę sobie jej wyobrazić jako termi, prędzej jako konsyliarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Nie mogę sobie jej wyobrazić jako termi, prędzej jako konsyliarza. hmmm a jak by tak..... wciepać pinkie jako marine slaanesh a spike jako kasrkin I koło niego stałbyś ty xD ( dałbym ci jakąś głowę ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 ok, pinkie nawet pasuje na opętaną, a ja jako kucyk... chętnie zobaczę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Fajne, trochę Ci helikoptery nie wychodzą. To pewnie miał być Huey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Fajne' date=' trochę Ci helikoptery nie wychodzą. To pewnie miał być Huey [/quote'] yep Gram właśnie w BF : Vietnam więc rysuję Huey-e xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Spoko tylko wirniki rysujesz za krótkie i trochę mało szczegółowo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Spoko tylko wirniki rysujesz za krótkie i trochę mało szczegółowo.... Jak się śmigła kręcą to widzisz tylko rozmazany cień, wiec dobrze jest narysowane. Czasami się zdarza, ze wirnik wygląda jakby "stał" w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Panie to jest lekcja xD Muszę się przed kolegami chować by nie zobaczyli że rysuję kucyki ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Jak się śmigła kręcą to widzisz tylko rozmazany cień, wiec dobrze jest narysowane. Czasami się zdarza, ze wirnik wygląda jakby "stał" w miejscu. Nie jestem aż tak głupi. Tylko ten cień, o którym wspomniałeś jest tworzony przez całe śmigło. Czyli to, które Guardian narysował jest znacznie za krótkie. Wygląda to tak jakby wirnik kończył się nad kabiną pilota a jeśli dobrze pamiętam średnica wirnika w UH-1 to 14 m z kawałkiem a odległość wału napędowego od kabiny to +/- 4 albo 5 metrów. Czyli wirnik powinien wystawać jakieś 3 metry przed kabinę a na rysunku kończy się dokładnie nad nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Fight Together ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Epicko, FS w Imperial First to był dobry wybór Muszę przyznać bardzo szybko rysujesz, 30 min i praca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Epicko' date=' FS w Imperial First to był dobry wybór Muszę przyznać bardzo szybko rysujesz, 30 min i praca[/quote'] od dziś noszę miano "Pan Zapierdzielacz" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Emm... no więc mi też wypada dać jakiś rysunek, cóż. Mam nadzieję, że wytkniecie mi błędy, bym mogła coś ewentualnie poprawić. A i co do Waszych rysunków, są super. Pinkacz i Twilight... zdaje mi się, że Twi ma zbyt szeroką głowę i oczy(oko) zbyt małe, acz swych własnych prac niestety oceniać nie umiem. Tylko proszę, oceniajcie mnie uczciwie, bo naprawdę chcę wiedzieć, co poprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 szczerze? ZARĄBIŚCIE!!!!!! ci to wyszło To jest moja 100% opinia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Jest kilka niewielkich błędów, jednak nie zmienia to faktu, że rysunek jest świetny. Szczególnie Twi. No i tematyka ciekawa. ^^ Nie ma co, rysunek zasługuje na porządną ... To znaczy, na porządną ocenę. ;D Edit: Mógłbyś dać jeszcze jakiś rysunek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 to zobacz wcześniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Cały temat przejrzałam. Cóż, poczekam aż z własnej woli coś dodasz. Cóż, oko Apple Bloom mi trochę nie wyszło. Na drugim obrazku jest mój OC, klacz ziemna o imieniu Cheerful Lullaby, a na końcu pierwsza Derpy jaką kiedykolwiek narysowałam i niedokładne tło. Ogólnie każda postać rysowana przeze mnie po raz pierwszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 hmmm zarąbiście...ehh musze własnego OC narysować Pierwsze co sądziłem że to Octavia Jutro postaram się narysować Vinyl scratch, mnie i coś się wymyśli może derpy (bo jest słodka) xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 No to narysuj jutro. A mi się właśnie przypomniało, że miałam jeszcze Scootaloo dać. No nic, zaraz ją dam. I lecę założyć własny temat. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Green, świetne prace. Nie mam cię do czego przyczepić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Zostałem zdegradowany (W avku mam strój generała). Guardian Twoja praca bardzo mi się spodobała, jest parę błędów (np. na pagonie mam złe belki <<<*>>>, trochę nie dopracowany pancerz Mk4), ale i tak praca jest super. Green twoje prace też są dobre, najlepsza moim zdaniem jest Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkarogo Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Heh... Rysowane na lekcji... Nogalik, niedługo czas na twoją Kryśkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Majkarogo, dziękuję za to, że chce Ci się dla mnie rysować Chyba już oceniałem tę pracę, więc tutaj się powstrzymam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Muszę przyznać że poszła mi łezka jak sobie to wyobraziłem Musze napisac FanFic-a na ten temat pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Mogłeś bardziej dopracować mundur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts