Lemuur Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Nogalik +1 Zamówienia są spoko, ale jeśli chcesz narysować coś dla siebie, narysuj to w pierwszej kolejności. Myślę, że ludzie się nie obrażą. Czasami trzeba pomyśleć trochę o sobie . Zwłaszcza, że wstawiając swój rysunek, wstawiasz go dla wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 hehehe o boy.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Guardian, już oceniałem tę pracę, ale zrobię to raz jeszcze, podoba mi się ze względu na... Sam wiesz co Ten wzrok drugiego kucyka jest powalający xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ten art ryje mi beret XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ten wzrok drugiego kucyka jest powalający xD Taki sam jak u każdego mężczyzny w tym momęcie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 smieszna liczba stron XDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Obrazek typu : "WTF ja oglądam" ^^ Jak chcecie więcej inf. o co chodzi to piszcie. 1. Tak mam zryty beret i to dosłownie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Jedno pytanie.. O co chodzi na tym obrazku ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Jedno pytanie.. O co chodzi na tym obrazku ? xD a taka tam nowa zabawa Pinkie ^^ "Kto przetrwa ten wygrywa " , jak widac.... Fluttershy się nie udało :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Z tego co widzę Twilight trzyma się najlepiej, ciekawe jaki jaka jest granica jej wytrzymałości.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Z tego co widzę Twilight trzyma się najlepiej' date=' ciekawe jaki jaka jest granica jej wytrzymałości.. [/quote'] pożyjemy zobaczymy ^^ może jednak Rainbow wygra ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Strasznie ten rysunek dziwny, ale śmieszny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Szybkie wyjaśnienie: Ta po lewej to Lenita , dziewczyna/narzeczona moje OC Wiktora który jak widać (ten po prawej) zginął na wojnie za Lenita jest list od ks. Celesti w której informuję ją o mojej śmierci :/ Taki Fetysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Pierwszy rysunek, to normalnie "Welcome to Jackass" A drugi... Czy on zginął w Ponistanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hype Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Witajcie, mówiłem, że maluję fluttershy, prawda? To jest ona w wersji WiP *work in progress* (praca w toku) Mam nadzieję, że się Wam podoba ^^ a tak jak wspomniałem to jeszcze nie jest skończone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 A panie Dobre Taka Fuzja że aż Emulsja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Nie jest zła, ale chyba coś jest nie tak z tylnymi nogami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Dark ożyj, błagam Cię ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzłowiekPrawdy Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Dark ożyj, błagam Cię ! ODSZEDŁ PEWNIE XDXD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Kolory piękne, kontury nie zawsze i oczy jakieś takie kwadratowe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts