Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Jeśli masz chwilkę i chęci to narysuj Króla Sombre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Jeśli masz chwilkę i chęci to narysuj Króla Sombre Nie ma sprawy, postaram się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Nie ma sprawy, postaram się. Na Ciebie zawsze można liczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Mam taką małą prośbę. Czy mógłbyś narysować dla mnie Glossy Amber (moje OC),Derpy i doctora Whooves'a? Jakby co możesz nie rysować doctora.Mi zależy głównie na Glossy i Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Mam taką małą prośbę. Czy mógłbyś narysować dla mnie Glossy Amber (moje OC),Derpy i doctora Whooves'a? Jakby co możesz nie rysować doctora.Mi zależy głównie na Glossy i Derpy Nie ma problemu, postaram się. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Nie mam co oceniać. Ocenie Twoje prace jeszcze raz. 11/10 - Dziękuję, dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Nie mam co oceniać. Ocenie Twoje prace jeszcze raz. 11/10 - Dziękuję, dobranoc. DZIĘKI! Dobranoc ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 DZIĘKI! Dobranoc ;P Jeszcze nie idę spać .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Jeszcze nie idę spać .. A ha. Spoko Przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 A ha. Spoko Przepraszam Nie przepraszaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 O! I tutaj kolejna praca z dedykacją specjalnie dla Nogalika! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Dzięki, dzięki, dzięki ! Chłopie, to jest wspaniałe - Masz talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Świetna Spitfire Chłopie, to jest wspaniałe - Masz talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Dziękuję Wam! Naprawdę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Dziękuję Wam! Naprawdę! No cóż. Tak wspaniałe prace wymagają docenienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 No cóż. Tak wspaniałe prace wymagają docenienia. Zgadzam się w 100% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Taka malutka prośba weź mi Fluttershy narysuj jak możesz .Jak widzę jeśli chodzi o rysowanie i takie sprawy,to talentów tu jest bardzo dużo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Zgadzam się w 100% Tylko w 100 % ? Dlaczego nie w 200 % ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 15, 2012 Autor Share Napisano Listopad 15, 2012 Dziękuje! A co do rysunku Fluttershy, oczywiście zrobię tylko ze niestety będziesz musiał zaczekać bo mam jeszcze dwa inne rysunki "na zamówienie" do zrobienia. I prosiłbym aby na razie nie prosić mnie o nic do narysowania Naprawdę mam już dużo na głowie.... [Dzisiaj chyba wrzucę króla Sombre, dla Nogalika ;D] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 15, 2012 Autor Share Napisano Listopad 15, 2012 I tutaj kolejny rysunek znów dedykowany Nogalikowi!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Tylko w 100 % ? Dlaczego nie w 200 % ? http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=V2_JJMyGUZc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Nogalik dziękuje - Jak zwykle świetna robota. Tylko ogon mógłby być troszkę dłuższy, ale i bez tego praca jest świetna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 15, 2012 Autor Share Napisano Listopad 15, 2012 Nogalik dziękuje - Jak zwykle świetna robota. Tylko ogon mógłby być troszkę dłuższy, ale i bez tego praca jest świetna Dziękuję! ;D Hmmm... Rzeczywiście ten ogon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Dziękuję! ;D Hmmm... Rzeczywiście ten ogon... Nie jest tak źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 I proszę! Rysunek "na zamówienie" MyMalinka12 gotowy! Życzę miłego oglądanie i komentowania oraz oczywiście mam nadzieje że wam się spodoba ;D Przepraszam za te cienie w tle, nie wiem dlaczego tak zeskanowało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts