Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Moi drodzy, gdybym wstawił tutaj zdjęcia moich rysunków to byście się załamali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Uwierz mi, nie... Wstaw coś, proszę! Chcę zobaczyć, jak radzisz sobie ze sztuką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Nie, bo nie radzę sobie ze sztuką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Hehehe... I jest! Mały poradnik jak narysować, w tym przypadku, Rainbow Dash ;D Ad 1: Troche wymiarów, bo mogą sie przydać. Wyjaśnienie symboli a- ok. 1 cm b- ok. 1 [0,8] cm c- ok. 2 cm d- ok. 1 [1,1] cm e- ok. 1,4/1,3 cm f- ok. 0,5 [0,6/0,7] cm g- ok. 1,5 [1,7] cm h- ok. 1,6/1,7 cm i- ok. 0,5 cm j- ok. 1,5 [1,6] cm k- ok. 0,5 cm L- ok. 1,2 cm M- ok 1,2 cm N- ok. 1 cm O- ok. 3 [2,8] cm P- ok. 3 cm R- ok. 0,5 cm S- ok. 1 cm T- ok. 2,5 cm U- ok. 0,5 cm W- ok. 1 [1,2] cm Y- ok. 1 cm Ad 2: Tu już widzimy, ze umieszczone zostały: grzywa i ogon, oraz dokładniejszy zarys oka. Ad 3: Już niemal gotowy rysunek, pozostało tylko wyrównanie i dokładniejsze zaznaczenie konturów oraz cieniowanie. Ad 4: Gotowy rysunek. [Zamiast cieniowanie mój patent ;P] Życzę miłej zabawy ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Ja nie rozumiem tego poradnika, muszę się bardziej w to zagłębić xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 To mam nadzieje że już wkrutce pojawi się twoja praca w tym temacie ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Moja praca ? xD Raczej nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Też czekam, żeby zobaczyć Twoje rysunki Nogaliku . Poradnik fajny, chociaż nigdy by mi nie przyszło do głowy używanie linijki, itd.... No, ale widać, że w Twoim wypadku sprawdza się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Chłopaki. To, że udzielam się aktywnie w waszych tematach, wcale nie oznacza, że mam jakikolwiek talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Co tam... ;D Raz się żyje Ale to twój wybór, nie będę już nalegał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 No cóż, mogę coś narysować. Ale to później, bo miałem dzisiaj pogrzeb i mam do nadrobienia sporo z Biologii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 No cóż, mogę coś narysować. Ale to później, bo miałem dzisiaj pogrzeb i mam do nadrobienia sporo z Biologii. Yeah, nawet nie wiesz jak się ciesze! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Ale to później, bo miałem dzisiaj pogrzeb Brzmi to tak jakby to Ciebie pochowali ( sorki za żart z pogrzebu ) No a poza tym to nawet jeśli nie masz talentu to prędzej czy później nauczysz się ładnie rysować, kwestia czasu...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Nie chowali mnie, tylko osobę bardzo mi bliską. No więc narysowałem obrazek xD Oryginał: http://i49.tinypic.com/xcj01x.png Mój rysunek: http://i47.tinypic.com/oqxftk.jpg Moim zdaniem nie wyszły mi usta i oczy (muszę nad tym popracować). Więc oceniajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk123 Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Kilka dni temu wyszukałem w tym poście to: http://katynista11.deviantart.com/gallery/#/d5l2hy4 Obrazek spodobał się mi i nienamyślającą się zdyb długo wziąłem go na warsztat. Lecz kiedy zacząłem szukać palety kolorów znalazłem to http://images5.fanpop.com/image/photos/31400000/Spitfire-my-little-pony-friendship-is-magic-31417404-760-1052.png Posmutniałem, tyle czasu zmarnowane. Miałem zamiar wywalić wszystko do kosza lecz postanowiłem upgradeować go. Zaczęło się niewinnie - cieniowanie, selfshandow. Potem wariacja vektorowa na temat grzywy ale to wciąż był ten sam rysunek. Zmieniłem spojrzenie klaczy na bardziej "tajemnicze", potem rozpiłem bardziej kombinezon i nim się zorientowałem przekroczyłem "granice". Czuję się z tym fatalnie, dlatego szukam propozycji szkicu, który bym zvektoryzował aby oczyścić swe sumienie. PS. Nie podaję linka do mej pracy bo jest sprzeczna z regulaminem forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 Hmm... Nie wiele jest prac które wymyślam sam. Moja wyobraźnia jest 100 lat za murzynami... Rysuję to co już kiedyś widziałem i pamiętam. Przykro mi, że to tak wyszło... No a Nogalik! Ten rysunek jest EPICKI! Ty mówisz że nie masz talentu!? Człowieku już od dawna powinieneś mieć swój temat ze swoją twórczością! ;D A ha. Jeszcze coś. Będzie przerwa w rysowaniu. Długa, nie wiem czy jeszcze w ogóle wrócę. Miałem przykry wypadek, nie opiszę go dokładnie ale powiem tylko tyle że piszę teraz lewą ręką. Przepraszam ale nie mam sposobności na tę chwilę cokolwiek zrobić ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Ja mam talent ? xD Niezły suchar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Nogalik, i ty masz czelność wmawiać mi, że nie masz talentu? No może oczy nie wyszły idealnie ale i tak jest bardzo ładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Ja Ci nic nie wmawiam. Po prostu nie mam talentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Ja Ci nic nie wmawiam. Po prostu nie mam talentu Okej, nie masz. Nie chce mi się kłócić bo tego nie ma jak udowodnić. Faktem jest to, że rysunek jest bardzo ładny, mi się podoba. Myślę, że powinieneś rysować dalej bo dobrze Ci idzie, i TO jest fakt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Okej, nie masz. Nie chce mi się kłócić bo tego nie ma jak udowodnić. Faktem jest to, że rysunek jest bardzo ładny, mi się podoba. Myślę, że powinieneś rysować dalej bo dobrze Ci idzie, i TO jest fakt. Dobrze, co mam narysować ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Może wybierz sobie jakieś zdjęcie Applejack, Ją zawsze miło się rysuje. Zresztą po prostu rysuj, co lubisz czy co Ci się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Może wybierz sobie jakieś zdjęcie Applejack, Ją zawsze miło się rysuje. Zresztą po prostu rysuj, co lubisz czy co Ci się podoba Myślę, że narysuję jeszcze moją ulubioną postać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Czyli mnie? Przecież ja jestem najlepszym kucykiem. Beauty Paint! Zbytnio się przechwalasz. Wiesz że to nieładnie. Emm... Okej... Czyli chodzi o mnie, tak? Beauty Paint... No dobra, dobra. Czyli Chrystalic, tak? Oh, a mógłbyś też narysować mnie? Lubię jak ktoś rysuje mnie... Nawet jeśli rysunek przedstawiający mnie, miałby być najbrzydszym rysunkiem na świecie, to i tak byłabym zadowolona, w końcu przedstawiał by mnie. Więc jak ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Dobrze, narysuję Cię, ale to później Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts