Gość Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 To kup breloczek z flagą Polski MEDYK! Szarlotka mi się skończyła :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Chętnie bym kupiła ;_; Oh,jak mi przykro...chodźmy do piekarni,może będzie MEDYK!Chce się uczyć Rosyjskiego a nie ma takiej opcji w gimbazjum! D": Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Ja ciebie mogę nauczyć. Medyk! Komuna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 To się ciesz. Medyk! Nobody cares. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Nie dbam o to :3 Medyk! Chcę się nauczyć Rosyjskiego, ale cyrylica mnie przeraża Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Witaj,mamy ten sam problem ;_; MEDYK! Chce się nauczyć norweskiego i rosyjskiego ale jestem zbyt tempa na to ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Znajdźmy kogoś kto nam pomoże! Medyk! Nie znam nikogo takiego.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 też szukałam ale znalazłam tylko jedzenie ;_; MEDYK! Myślisz że jedzenie nam pomoże? :"D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Jedzenie jest dobre na wszystko... MEDYK! Moje jedzenie odmawia mi nauki cyrylicy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Ja już mówiłem, że mogę uczyć. Medyk! Ponowny atak nihilizmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Łap pochodnie i widły :3 Medyk! Ogień parzy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 To weź wodę~! M-E-D-Y-K! Litewskiego też chcę się uczyć~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Idź do szkoły językowej.... Medyk! Jakiś frajer gryzie mnie w ucho! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Walnij go patelnią! MEDYK! Nie mam żadnej szkoły językowej w pobliżu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Zapisz się na kurs internetowy..... Medyk! chcę pomagać ludziom, ale nie mam pojęcia jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Naucz się. Medyk! Jestem zakochana. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Poczekaj. to minie. Medyk! Wciągam oranżadkę nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Umrzyj. Medyk! Jestem cholernym zrzędą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 zjedz gofra,dobry gofer nie jest zły xd MEDYK! W przyszłości chcę się wyprowadzić do jakiegoś kraju Skandynawskiego ewentualnie do Niemczech Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Zostań miliarderem (wiesz ile zarabiają w Norwegi??? Dużo!) Medyk! Mam odmienne poglądy. (czemu mam zginąć?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Wobec mnie? Nobody cares. Medyk! Standardowy zespół niewyspanego Tomka. (Bo życie nie ma sensu.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Zostań miliarderem (wiesz ile zarabiają w Norwegi??? Dużo!) Medyk! Mam odmienne poglądy. (czemu mam zginąć?) Norway~Nadchodzę~ Idź spać MEDYK!Mam flaki osy/pszczoły/muchy na oknie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Zliż je :3 Medyk! Chcę być normalna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Zabiorę cię do pasieki, bo mam. Pszczoły są takie milusie... Medyk! Weltschmerz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Przetłumacz na wilczy..... Medyk! Chcę zostać komunistką! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się