Arctic Cat Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Spis treści: Ołówek Octavia and Vinyl hug Chrysalis Celestia Luna Rarity, Sweetie bell Rarity 2 Twilight Fluttershy Rainbow Dash Rainbow Dash v.2 Ranibow Dash v.3 Rarity v.3 Fluttershy v.2 Fluttershy v.3 flying Twilight alicorn Silver Shield coś dla Arameje coś dla Marty Rainbow Dash v.4 Raindrops dla Raindrops Pinkie Pie Raibow Dash 5 Octavia Rarity v.4 Twilight Sparkle Fluttershy 4 Fluttershy 5 Fluttershy 6 W kolorze Rainbow Dash Twilight Sparkle Smutna Applejack Applejack Pinkie Pie Applejack v.2 Applejack v.3 Nie powiązane z MLP Ultramarine Ultramarines Honour Guard Space Marines Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Troszkę zdiscordowane te kucyki... (czytaj: szare) Ale nieźle ci wychodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Bardzo fajne, nie mogę się doczekać, aby zobaczyć rysunek RD w zbroi z III sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 I jest RD Nie no znowu bokiem http://img716.imageshack.us/img716/7894/img0348za.jpg i jeszcze RD razem z F-18 http://img842.imageshack.us/img842/6489/img0350wq.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 I jest RD Nie no znowu bokiem http://img716.imageshack.us/img716/7894/img0348za.jpg To jest takie, takie realistyczne Świetna robota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Naprawdę dobre rysunki! Tylko szkoda że są bokiem, następnym razem postaraj się to poprawić I oczywiście czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Naprawdę dobre rysunki! Tylko szkoda że są bokiem, następnym razem postaraj się to poprawić I oczywiście czekam na więcej Wystarczy, że zapiszesz i odwrócisz sobie, lub odwróć ekran (nic prostszego). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Na kompie wyświetla mi się dobrze, tyle że po wrzuceniu na imageshack się przekręca, ale spróbuje jakoś to naprawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Na kompie wyświetla mi się dobrze, tyle że po wrzuceniu na imageshack się przekręca, ale spróbuje jakoś to naprawić Polecam Ci tę stronę http://tinypic.com/ naprawdę świetna, korzystam z niej od długiego czasu i nigdy mnie nie zawiodła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpy Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ładne, strasznie ładne, ale nie bój się rysować uda NA brzuchu, no wiesz, o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Rarity genialne Rejnboł Ci nie wyszła ;3 Ocenisz moje >?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 No RD może niekoniecznie wygląda dobrze Dzięki za Tinypic Dwa kolejny rysunki tym razem: Octavia , która troche nie wyszła HUG tu już trochę lepiej może narysować coś konkretnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 No RD może niekoniecznie wygląda dobrze Dzięki za Tinypic Dwa kolejny rysunki tym razem: Octavia , która troche nie wyszła HUG tu już trochę lepiej może narysować coś konkretnego? Spoko Rysunki świetne, jak zawsze. Narysuj Chrystalis, proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 świetne rysuniki!:N9EAZ: może spróbujesz narysować lune albo celestie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Doskonałe. Esencja wspaniałości Tak trzymaj! Drugi rysunek po prostu przepiękny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Dzięki Moja pierwsza Luna, wydaje mi się, że coś jest nie tak z nogami. Chrysalis może uda mis się zrobić jakoś po południu, ale nie obiecuje bo nigdy jej nie rysowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Hmmm... rzeczywiście Luna ma trochę zbyt cienkie przednie nogi. Ale reszta jest w porządku. Bardzo łanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Luna wyszła fajnie, ale te nogi rzeczywiście są zbyt cienkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Jest Chrysalis, pierwsza jest tak brzydka , że narysowałem drugą To ta brzydka, sory za jakość ale i tak nie ma na co patrzeć Tu jest ta druga, mam nadzieję że ładniejsza. Sorki za słabe cieniowanie i wg brak jakiś odcieni szarości nie specjalnie wiedziałem jak to ładnie zrobić a nie chciałem rysować tego samego trzeci raz z rzędu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Świetnie rysujesz! Ja rysuje gorzej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Ta druga wyszła zdecydowanie lepiej. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Zgodzę się z przedmówcą, drugi rysunek zdecydowanie lepszy, przede wszystkim dlatego że wyraźniejszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Dzięki, ale tak na serio ten pierwszy to masakra Na razie nie mam pomysłu na rysunek, więc jestem otwarty na wszystkie propozycje ( no może prawie wszystkie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Dzięki, ale tak na serio ten pierwszy to masakra Na razie nie mam pomysłu na rysunek, więc jestem otwarty na wszystkie propozycje ( no może prawie wszystkie) Jeśli możesz to narysuj Spitfire, będę wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Mam dość rysowania na dziś Narysowałbym Ją drugi raz, ale już mi się nie chce Proszę: Spitfire Sorki za hmmm... "krzywe" włosy EDIT* i jeszcze cieniowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts