DarkReaper11 Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Brak mi słów, więc po prostu powiem, a raczej napisze, To jest Piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 21, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2012 Dziękuje. Cieszę się, że Wam się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Chciałem trochę ożywić temat, więc nadchodzi świetna okazja do obrzucenia błotem. Czyli miało być ładnie a wyszło jak zwykle.... Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Świetne! Jakim ołówkiem robisz cieniowanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Dzięki Różnymi, najczęściej 8B albo 4B. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Zioom, świetnie Ci wyszło. Rogal zatwierdza ten rysunek xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Fluttershy Wiem, że wyszło paskudnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Nie wyszło paskudnie.. Wyszło bardzo fajnie.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Troszeczkę pyszczek nie wyszedł i brwi na prawym oku. Ale i tak jest ładna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Pyszczek chyba troszkę zbyt mały, ale tak to super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Wyszło ci ładnie, jak śmiesz mówić, że to paskudne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Wyszło ci ładnie, jak śmiesz mówić, że to paskudne? Wybredny artysta z niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 No i kolejny rysunek dotyczący warhammera.... Pierwszy marine ma kartofle zamiast nóg, za co przepraszam http://oi50.tinypic.com/2vb3kte.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Nie jest tak źle, prędzej bym się doczepił do tego drugiego, ale obaj są w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Pierwszy SM pokazuje drugiemu jak się cicho skradać XD. Ja bym się przyczepił jeszcze do naramienników 1 SM, obwódka ich jest zbyt niska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Jedyne do czego mogę się przyczepić to prawa noga tego pierwszego Wygląda jakby stopa mu odpadała xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Chciałem narysować ładną grzywę a wyszło...... zresztą zobaczcie sami: http://oi46.tinypic.com/o1k3m.jpg tak tylko napiszę, że w pierwszym poście jest spis treści, jakby ktoś nie wiedział... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 a co, zle wyszlo? ^^, Pieknie kk ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 a co, zle wyszlo? ^^, Pieknie kk ;d Dzięki, ale jest parę rzeczy, które można poprawić.... typu krzywe oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Nawet nie zauwazylem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Grzywa wyszła dobrze. Tylko oczy są nieproporcjonalne do siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Ach te oczęta Dobry rysunek, nie przejmuj się niedociągnięciami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Niestety zafundowałem RD zeza http://oi49.tinypic.com/30joehc.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 No fakt, zeza trochę ma, ale ogólnie jest bardzo ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Lekki zez jest Ale te oczy i grzywa są przegenialne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts