martucha708 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 zeza prawie nie widać więc praca udana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Dziękuje za komentarze Fajnie, że ten zez jest mniej widoczny niż mi się wydawało choć i tak dla mnie jest paskudny. Może jest coś co wy chcielibyście zobaczyć odbite w krzywym zwierciadle, którym będzie kartka z czymś co dałoby się określić rysunkiem? Teraz oprócz kucyków ( kto by się domyślił...) chętnie narysuję coś związane z warhammerem albo z motoryzacją..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Hej, a może być coś z Warhammera w wersji Fantazy? Jeśli tak TO ja bym Cię bardzo prosił o Wojowników Chaosu z Gry Warhammer: Mark of Chaos. W razie czego w tych dwóch filmach masz ich w pełnej krasie: Jeśli jednak nie masz ochoty podjąć się tej prośby to... Nie ma problemu. Zrozumiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 No cóż, pierwsza próba narysowania tego wojownika skończyła się dosyć marnie... Wybacz, ale nie wiem czy da mi się to zrobić dobrze. Spróbuję, ale nie mogę obiecać. Przy okazji dorzucam Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Grzywa i ogon wyszły Ci przegenialne Nie mam się do czego przyczepić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Zrób tak jak potrafisz A jeśli nie sprawia ci to przyjemności po prostu tego nie rób Nie sprawisz mi tym zawodu Co do rysunku to jak zawsze świetny Tylko jak dla mnie brakuje rzęs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Śliczna Twi, lecz na moje oko można by zaznaczyć dwa paski na grzywie i ogonie. No i rzęs nie ma. Ale ogólnie jest super. A ten zez u RD wyszedł naprawdę super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 strasznie przepraszam za rzęsy. Już poprawiłem: http://oi48.tinypic.com/30ji8zq.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Super, nie licząc wcześniej wspomnianych przeze mnie pasków na grzywie i ogonie. Chyba, że celowo ich nie zrobiłeś, co jest dla mnie niemal oczywiste. No i kawałek Znaczka mógłby być widoczny, ale to drobiazg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Super' date=' nie licząc wcześniej wspomnianych przeze mnie pasków na grzywie i ogonie. Chyba, że celowo ich nie zrobiłeś, co jest dla mnie niemal oczywiste. No i kawałek Znaczka mógłby być widoczny, ale to drobiazg.[/quote'] Jeśli mam być szczery to nie zrobiłem ich dlatego, że potwornie mi się już nic nie chce robić. Możesz być pewna, że będę o tym pamiętał następnym razem No i dzięki za radę bo faktycznie z tymi dwoma paskami wyglądałoby lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Wiesz, w kolorze wszystko by było 20% cooler. Daj kolorków będzie lepsze.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Wiesz, w kolorze wszystko by było 20% cooler. Daj kolorków będzie lepsze.xD Moim zdaniem bez kolorów jest lepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Moim zdaniem bez kolorów jest lepsze Każdy ma swój gust.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnaPendragon Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ładna ta Twilight. Tylko według mnie ona ma za dużą głowę jak na resztę ciała. I tylne nogi są dla mnie jakieś dziwne. Ale za to oczy są świetne. Takie duże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dorzucam Rarity, mam nadzieję, że tym razem niczego nie brakuje http://oi45.tinypic.com/oavxft.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Cóż, ogólnie jest bardzo ładnie, tylko powieki są słabo widoczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Wydaje mi się ze tułów jest troszeczkę za mały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 A mi się znowuż wydaje, że ma za krótkie nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 W kolorze jest tak sobie... Może poza AJ, AJ genialna. Ale dużo lepiej radzisz sobie z czarno-białymi rysunkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Tym razem zastanawiałem się czy w ogóle to wrzucać bo wyszło... dość potwornie. http://oi50.tinypic.com/vxz3ag.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Potwornie ? Ja jestem zupełnie innego zdania, wyszło bardzo ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Super są te rysunki! Fajnie wyszły ci te z kolorem. Tym razem zastanawiałem się czy w ogóle to wrzucać bo wyszło... dość potwornie. Potwornie? Co ty gadasz, to jest bardzo ładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 A według mnie bardzo ładnie. W twoich rysunkach podobają mi się przede wszystkim cienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Potwornie? Przecież wyszło świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Dziękuję wam wszystkim za tak miłe oceny Link do nowego rysunku: http://oi47.tinypic.com/oqdufb.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts