Turoń Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Ktoś tu ładnie manewruje ołówkiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 Oj dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Jak ty to robisz, że grzywa wygląda jakbyś rysowała włos po włosku? I jeszcze jedno pytanie, które mnie męczy od chwili, gdy zobaczyłam twój pierwszy rysunek. Czy rysujesz z pamięci, wymyślasz pozy, fryzurę postaci czy wzorujesz się na jakimś innym obrazku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Jak ty to robisz, że grzywa wygląda jakbyś rysowała włos po włosku? I jeszcze jedno pytanie, które mnie męczy od chwili, gdy zobaczyłam twój pierwszy rysunek. Czy rysujesz z pamięci, wymyślasz pozy, fryzurę postaci czy wzorujesz się na jakimś innym obrazku? Bo rysuję właściwie włos po włosku Na początku rysowałam z wektorów, potem trochę się wzorowałam tylko przy pozach, jak już w miarę ogarniałam proporcje to portrety rysowałam sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts