Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Jak sobie życzysz Mateuszu Dzięki, ziom xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 To kiedy te nowe prace ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Arameje, żyjesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Arameje, żyjesz ? żyje a to nowe arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Fajnie, chociaż Applejack wygląda co najmniej dziwnie bez kapelusza ale poza tym ok [Masz za dużą sygnaturę arameje, skróć ją sobie ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Fajnie, chociaż Applejack wygląda co najmniej dziwnie bez kapelusza ale poza tym ok [Masz za dużą sygnaturę arameje, skróć ją sobie ] spoko następnym razem AJ będzie w kapeluszu a co do sygnatury skrócę ją potem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 spoko następnym razem AJ będzie w kapeluszu a co do sygnatury skrócę ją potem Skrócisz ją jak dostaniesz 30 % do statusu ostrzeżeń A co do rysunków to mała Chrysalis mi się podoba, też ją rysowałem. Tylko większym formatem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Fajne rysunki, AJ bez kapelusza też jest ok. Chrysalis Ci fajnie wyszła. CM u AJ jest trochę dziwny, ale to niewielki szczegół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ziom, kiedy nowe prace ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 prace będą wrzucane w każdy poniedziałek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 sorki zapomniałem o rysunkach i nie wiem kiedy je wrzucę nie mam ostatni czasu więc do usłyszenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 rysunków nie mam ale oceńcie tą piosenkę moim zdaniem jest awesome:soawesome: a waszym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Cóż, dla mnie się nie podoba 5/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Mi się całkiem podoba, ale 7/10. P.S. Kto ją dubbingował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 nie mam pojęcia :DD ale jest super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Już myślałem, że dodałeś jakieś nowe rysunki - A tutaj takie rozczarowanie.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Nogalik, też tak myślałam. Chętnie bym na jakieś popaczała, nie mam weny to nic nie narysuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Urocze prace. Masz talent! Jeszcze trochę ćwiczeń i będzie cudnie. ;3 Mam też jedno pytanko. A mianowicie czy mogę przerysować jeden twój rysunek na talecie? i ewentualnie czy mogę wstawić go później do swojego tematu oczywiście pisząc, że oryginał jest twój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Urocze prace. Masz talent! Jeszcze trochę ćwiczeń i będzie cudnie. ;3 Mam też jedno pytanko. A mianowicie czy mogę przerysować jeden twój rysunek na talecie? i ewentualnie czy mogę wstawić go później do swojego tematu oczywiście pisząc, że oryginał jest twój? niemam nic przeciwko:) dziś tylko jedna praca ponieważ nie mam za bardzo ostatnio czasu, ale zdjęcia zrobiłem z kilku perspektyw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 No całkiem fajnie tylko kontury na siebie zachodzą i jest trochę kanciasta.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Fajny pomysł, ale kontury są dziwne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 ta praca jest wykonana w połowie cienkopisem a w połowie kredką cienkopis mi się w połowie wypisał i musiałem dokończyć kredką a pozatym robiłem na szybko więc kontury mogą być trochę dziwne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Ciekawe.. Ja to bym tak nie potrafił xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 rysunek w paincie do tego tematu:http://mlppolska.pl/Watek-Narysuj-drzewo--5351?pid=244185#pid244185 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Cóż, nic niezwykłego nie widzę Mogłeś się bardziej postarać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts