Spoiler Cat Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Podobnie jak w zbiorczym temat ten służy tylko i wyłącznie do poszukiwania fanfików. jestem zbyt leniwy na usuwanie podpisu tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 To ja poszukuję Silent Ponyville 3 po polsku, jeśli tłumaczenie w ogóle istnieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Wiem że Deveel prawdopodobnie to tłumaczy ale kiedy będzie to nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 A jeśli ma ktoś linka do polskiej wersji lil' miss Rarity, byłbym wdzięczny. a jak nie to nawet do angielskiej, ajkoś sobie może poradzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Mam, ale tylko po angielsku: http://www.fanfiction.net/s/7749619/1/Lil-Miss-Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Ja szukam Awoken. Jeżeli w ogóle istnieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Tak to to, dzięki. Może przetłumaczę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Poszukuję polskiego tłumaczenia Cheerliee's Graden o ile takowe istnieje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deveel Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Silent Ponyville 3 jest przetłumaczone. Aktualnie leci korekta i za ok. półtora miesiąca powinno się ukazać. Błagam o jeszcze trochę cierpliwości:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Silent Ponyville 3 jest przetłumaczone. Aktualnie leci korekta i za ok. półtora miesiąca powinno się ukazać. Błagam o jeszcze trochę cierpliwości:) Mogę poczekać około półtora miesiąca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Odświeżam i pytam, czy ktoś zna jakiegoś śśmiesznego fica z gore i clop, taki w stylu "Śmierć jest dopiero początkiem..."? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 Czy jest ciąg dalszy fanfica Skaut: Czyli non-brony equestrii? Z ciekawości pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się