Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Oto jest praca dla Dark'a. http://i49.tinypic.com/a4oqb4.jpg Myślę, że wszystko oprócz ust wyszło idealnie Oceńcie sami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 hmm to tak jeżeli coś mam poprawić to piszcie ponieważ nie chcialo mi się kończyć i myślę iż lepiej jak powiecie mi teraz co poprawić to bd wiedzial co odpowiada wam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Dat Eye *-* Jak to dobrze że zaczął rysować poniacze *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Według mnie, jest zaje***te ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Naprawdę czadowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Naprawdę czadowe To dopiero początek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 To dopiero początek Udowodnij. RD jako generał jest super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Scalefrom_pl, jak Ziomek narysuje coś zaiście-epickiego to swój dowód dostaniesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Rysunek jest GENIALNY. Bardzo ci dziękuję Ustawię go sobie na Tepete Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 do dzisiaj zaczyna robić "większy projekt" więc na razie nie bd wstawiac niczego potrwa to z 2-3 dni chyba, że się zmobilizuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 chyba, że się zmobilizuje No to się zmobilizujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 No to się zmobilizujesz dziś po 20 bd 1 szkic jakieś uwagi pisać poprawie:derptongue: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Mój Ziomek się nudzi. Zapraszam do składania zamówień, dzisiaj narysuje co najmniej 3. Można zamawiać dosłownie WSZYSTKO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 To ja chcę nowy komputer, bo ten jest już przestarzały ;( Hehehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 To ja chcę nowy komputer, bo ten jest już przestarzały ;( Hehehe Stary, jeśli coś chcesz to napisz poważnie .. xD Ps: Ziomek się tego podjął, rysunek pojawi się jeszcze dziś xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Stary, jeśli coś chcesz to napisz poważnie .. xD Ps: Ziomek się tego podjął, rysunek pojawi się jeszcze dziś xD hmm chciałbym wzrócić uwagę iż podpisuję się pod tym obiema rękoma nudzi mi się i z chęcią bym coś porysował 1. Sebastian coś 2. komputerek <3 3.Braeburna 4.michau narysuj TO - rogalik <33 5. 6. 7. 8. 9. 10. kolejność będzie przypadkowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Narysuj mi Braeburna proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Narysuj mi Braeburna proszę spoczko ;* dziś robie natsu jak ogarne go to mogę komputer/Braeburna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Moja prośba była dla żartów... Po prostu na rozweselenie. Nie miałem pojęcia, że ktoś będzie na tyle ... eh... i weźmie to na poważnie. Ale skoro ci się nudzi to śmiało. Narysuj mi komputer moich marzeń Będę bardzo wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Moja prośba była dla żartów... Po prostu na rozweselenie. Nie miałem pojęcia, że ktoś będzie na tyle ... eh... i weźmie to na poważnie. Ale skoro ci się nudzi to śmiało. Narysuj mi komputer moich marzeń Będę bardzo wdzięczny My wiedzieliśmy, że to dla żartów Na gg uzgodniliśmy, że jednak będzie fajnie, jeśli to narysuje xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Moja prośba była dla żartów... Po prostu na rozweselenie. Nie miałem pojęcia, że ktoś będzie na tyle ... eh... i weźmie to na poważnie. Ale skoro ci się nudzi to śmiało. Narysuj mi komputer moich marzeń Będę bardzo wdzięczny <3 wiem że dla jaj to było ale dlaczego by nie narysować? skoro i tak wpatruje się godzinami w monitor pacząc na tapete tylko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Michau, narysuj dla mnie TO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Michau, narysuj dla mnie TO może kiedyś <33 ;* jutro ogarne może dziś może sie bd j*bać ze smokami tymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 może kiedyś <33 ;* jutro ogarne może dziś może sie bd j*bać ze smokami tymi Nie przeklinaj.. Ale i tak dzięki xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Nie przeklinaj.. Ale i tak dzięki xDD dobrze;* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts