chemiatozlo Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Nogi są za chude i za krótkie, a oprócz tego ok spoko kiedyś poprawie może... nie chciało mi się j*bać ze szczegółami bo to jest proste ;< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 narysuj cos takiego http://www.gophoto.it/view.php?i=http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/293/6/d/prey_on_the_weak_by_torture_device-d4dfabh.jpg#.UNC8lpV9G70 Ohh tak, to jest świetne. Michau, masz zajęcie na jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 gdyby te nogi nie były krótkie.. było by zaje***cie. Co do reszty - nie mam nic. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Ohh tak, to jest świetne. Michau, masz zajęcie na jutro kocham cie nareszcie coś bez sensu mogę narysować <33333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 a i masz swojego jabłkowego dziwaka -.- nie lubie go Jabłkowego dziwaka? Applejack utuczyła go szarlotką,bo trochę gruby się zrobił Tak czy siak dziękuję ^.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Jabłkowego dziwaka? Applejack utuczyła go szarlotką,bo trochę gruby się zrobił Tak czy siak dziękuję ^.- Czyli się nie podoba ? Biedny Michau się załamie :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Czyli się nie podoba ? Biedny Michau się załamie :< Podoba,ale nie podoba mi się nazywanie najlepszego ogiera w Equestrii "Jabłkowym Dziwakiem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Podoba,ale nie podoba mi się nazywanie najlepszego ogiera w Equestrii "Jabłkowym Dziwakiem". To już musisz wyjaśnić z nim na osobności. No, ale wiesz. Każdy woli co innego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Tak,wiem. ;P Ogólnie to twarz i włosy wyszły genialnie,ale tułów jest zbyt gruby i nogi zbyt cieńkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Tak,wiem. ;P Ogólnie to twarz i włosy wyszły genialnie,ale tułów jest zbyt gruby i nogi zbyt cieńkie. Reklamacje zgłaszaj do autora. Ja tylko go zmuszam do rysowania i wstawiam to tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Tak,wiem. ;P Ogólnie to twarz i włosy wyszły genialnie,ale tułów jest zbyt gruby i nogi zbyt cieńkie. Przylożylem sie tylko troche do włosów a nie chce mi się narazie poprawiać go może w ciągu tego tyg się wyrobie z 2 większymi projektami to wtedy poprawie. A co do tułowia i nóg o przytył i zmalał jakies propozycje co mogenarysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 jakies propozycje co moge narysować? skoro się wziąłeś ostatnio za Fairy Tail,to może jakiś pairing NatsuxLucy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 skoro się wziąłeś ostatnio za Fairy Tail,to może jakiś pairing NatsuxLucy? tzn nad jednym projektem z ft pracuje 3 x smoki i mam dość już ft ale zrobić zrobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 A co powiesz na Hichigo, ale tak żeby wyglądał jak skończony psychol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 A co powiesz na Hichigo, ale tak żeby wyglądał jak skończony psychol narazie robie psycho pokemonka <3 ale potem czemu nie psycho najbarzdiej mi odpowiada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Chciałeś zamówienia .. Narysuj to co ludzie zamówili i niech zamawiają dalej .. A nie bierzesz ciągle nowe i nowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Chciałeś zamówienia .. Narysuj to co ludzie zamówili i niech zamawiają dalej .. A nie bierzesz ciągle nowe i nowe. zauważ, iż jestem niezdecydowany ;* i jak nie chcesz to nie ma problemu sam rysuj <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Oto kolejny rysunek: Gengar Jakość jest bardzo słaba, bo komuś nie chce się zainstalować sterowników do drukarki ze skanerem .. Zapraszam do oceniania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Co można powiedzieć? Kolejna świetna praca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Informuję, iż, aż, eż jedziemy w piątek z Ziomkiem po lepsze ołówki. Dzięki temu prace będą lepsze niż kiedykolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 problem z cieniowaniem raptora chaosu ? na serio to jest rysowane ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 problem z cieniowaniem raptora chaosu ? na serio to jest rysowane ? jaki problem to wszystko narysowane -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 problem z cieniowaniem raptora chaosu ? na serio to jest rysowane ? Nie rozumiem - Wytłumacz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Chodziło mi o to czy naprawdę chemiatozlo rysuje Raptora Chaosu ( ten rysunek co wczoraj wysłałem w linku ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Tak, zapewniam Cię, że go narysuje. Musi tylko mieć lepsze ołówki - Jedziemy po nie w piątek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts